bmw 3,16i yardım lütfenn

AnGeLFaCe_

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var 84 model bir bmw var almayı düşünüyorum ama motor bloğu çatlak sizce blok değiştirmekmi yoksa sıfır motor atmakmı daha mantıklı bu işlemler için ne kadar ücret gerekli sıfır motor atarsak ruhsata işletmek gereklimi arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Arabaların Para eden yeri motorları zaten. motor blogu catlak 84 model bmwye yeni motor taktırmak oldukca tuzl olur. belkide arabaya ödüyceginiz para kadar motora gider. yerinizde olsam sorunlu bi araca hele ki 84 model bi aracı almaya kalkısmam. tabi zevkler tartısılmaz ama acilden satılık uygun fiyata cok temiz araclar var . bi arastırın derim.

αqqα уєкяυ;5388070' Alıntı:
Arabaların Para eden yeri motorları zaten. motor blogu catlak 84 model bmwye yeni motor taktırmak oldukca tuzl olur. belkide arabaya ödüyceginiz para kadar motora gider. yerinizde olsam sorunlu bi araca hele ki 84 model bi aracı almaya kalkısmam. tabi zevkler tartısılmaz ama acilden satılık uygun fiyata cok temiz araclar var . bi arastırın derim.

haklısınız ama aklımda e30 kasa bmw var hastalık desek yeridir :) bununda fiyatı çok uygun bloktaki sorunu en ucuz bir şekilde giderebilirsem emsallerinden daha ucuza almış olucam biraz daha bütcem olsa bende dediğiniz gibi acil satılık araçlara yönelicem teşekkür ederim yorumunuz için

Sende Aşk 3 Kelime Diyenlerdensin Yani. "Bmw" :) E30 kasa cok külüstür durmaz mı ya.

selam arkadasim ben söyle basliyayim eskiden bir dönem bende e36 kasa 328icabrio kullandim hani evet bmw bir tutkudur o sürüs zevki anlatilmaz yasanir bu bir gercek ama benimde sana tavsiyem e30 lara hic bulasma arac cok yasli +motor otomobilin kalbidir sonucta vede aracin eski olmasindan dolayi basina daha cook baska masraflar acacaktir........

selam arkadasim ben söyle basliyayim eskiden bir dönem bende e36 kasa 328icabrio kullandim hani evet bmw bir tutkudur o sürüs zevki anlatilmaz yasanir bu bir gercek ama benimde sana tavsiyem e30 lara hic bulasma arac cok yasli +motor otomobilin kalbidir sonucta vede aracin eski olmasindan dolayi basina daha cook baska masraflar acacaktir........

aynen kardeş doğru söylüyorsun birazdaha düşününce hak veriyorum astarı yüzünü geçeceğe benziyor

bu arada 328 cabrio modellerinde zevki ayrıdır bmw nin ürettiği sayılı modellerden ;)

slm arkadasim, ben yerinde olsam alirim ve motor degistirmem orj. motor uzerinde oynama yaparim. Tabi ki diger arkadaslara da saygi duyuyorum. Unutma, insanlar 64 model impala ya biniyorlar. Sadece seveceksin ve yapacaksin.

kardeşim sen arabayı aldın mı aldıysan yaptırdın mı ve fiyat ne tuttu?

Geri