Bodensee'nin tasan harika sulari(Rheinfall selalesi)

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Almanya,Avusturya ve isvicre'yi birbirine bagliyan Bodensee'nin tasan sularindan olusan $elale..Zürih'e 100km uzaklikta.Yakindan görmenizi cok isterdim,muhtesemmm..kayaliklara yapilan merdivenlere kadar kücük feribotlarla gidebiliyorsunuz ve kusbakisi muhtesem güzelligi izleyebiliyorsunuz.

dsc00122hm2.jpg

kayaliklarin üzerindeki merdivenler görülebiliyor,hem cok kücük,hem islak hem de cok dik ti..cikarken selaleye düsücem diye korkuyorsunuz:smile:

dsc00131zo1.jpg

buraya yaklastigimizda zor nefes almistik..

dsc00147dm4.jpg

kayaliklardaki merdivenlerin üzerinden cekmistim burayi...

dsc00156qa6.jpg

yolunuz düserse mutlaka görmelisiniz bu tabiat harikasini...

alıntıdır .

emeğin için teşekkürler AtaKızı..ancak bölüm kuralları gereği yaptığımız paylaşımlarda en az 8 fotoğraf bulundurma zorunluluğu var..

gerekli düzenlemeyi yaparsın artık..aksi halde konunu kapatmak zorunda kalacağım..;)

Teşekkur ederim :smile:Madem öyle kapatabılırsın Otlupeynır ..başka resım bulamadım çünkü :(
8 Resim çok değil mi? Bunu biraz düşürebılsenız keşke...en azından 5 yada 6 olabilir ...Düşüncemi söylemeden geçemedım , kusura bakma lütfen :)

Çok teşekkur ederim , çok mutlu oldum Tunyukuk :smile:

Teşekkur ederim :smile:Madem öyle kapatabılırsın Otlupeynır ..başka resım bulamadım çünkü :(
8 Resim çok değil mi? Bunu biraz düşürebılsenız keşke...en azından 5 yada 6 olabilir ...Düşüncemi söylemeden geçemedım , kusura bakma lütfen :)

8 fotoğraf yapmamın sebebi hem konu fazlalığını önlemek hemde daha az konuyla daha fazla fotoğraf paylaşılmasını sağlamak..;)

Tunyukuk ustam ayrıca sanada teşekkür ederim konuyla ilgilendiğin için..emeğine sağlık..=)

Fotolari sen cektin sandim yorumlari okuyunca atakizi :smile:
ama aLintiymis güzel kareler baya uzak bize Almanya'nin diger bi ucunda yolum düsmez oraya :crying::smile:

tesekkürler canim ;)

Geri