arkadaslar lg marka laptomuzda windows7 home premium 64 bit yüklü lg recovery yaptıgımızda bir hata yaptım sanırım ve 200 gb lık alan oem bölüm olarak recovery yedeğini alarak kilitlendi
bende EASEUS Partition Manager kurarak (nedense partition magic hata verdi) 200 gb lık o alanı 20 gb yapıp bölmek istedim (recovery 13 gb yer kaplıyordu)
daha sonra kapatırken değişikleri kaydetmek sitiyor musunuz dedi ve evet dedim pc yi yeniden başlattı bişeyler yaptı ancak sonra
BOOTMGR EKSİK
yeniden başlat ctrl+alt+delete uyarısı çıktı
bende recovery dvd olmadıgından windows 7 nin tüm sürümlerini içeren bir dvd ile onraım ekranında
bootrec/fixboot ve fixmbr yapmaya çalıştım ancak fixmbr yapıyor fixboot yapamıyor
chkdsk / r / p yapmıyor. kurulu olan windowsu görmüyor gibi
bende yeni bir windows 7 kurup belgelerimi almak istedim ancak bu seferde windows7 kurmaya çalıştığımda hata veriyor erişim kaynaklarının kullanılabilir oldugundan emin olun diyor ve hiç bir şekilde windows 7 kuramıyorum
bana ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek var mı
ilk öncelikle var olan windows 7 mi kurtarmak istiyorum
lg recovery dvd lerinin olduğu bir site var mıdır? modeli lg a510-uae12t
acil bilgi ve yardımınıza ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler
bende EASEUS Partition Manager kurarak (nedense partition magic hata verdi) 200 gb lık o alanı 20 gb yapıp bölmek istedim (recovery 13 gb yer kaplıyordu)
daha sonra kapatırken değişikleri kaydetmek sitiyor musunuz dedi ve evet dedim pc yi yeniden başlattı bişeyler yaptı ancak sonra
BOOTMGR EKSİK
yeniden başlat ctrl+alt+delete uyarısı çıktı
bende recovery dvd olmadıgından windows 7 nin tüm sürümlerini içeren bir dvd ile onraım ekranında
bootrec/fixboot ve fixmbr yapmaya çalıştım ancak fixmbr yapıyor fixboot yapamıyor
chkdsk / r / p yapmıyor. kurulu olan windowsu görmüyor gibi
bende yeni bir windows 7 kurup belgelerimi almak istedim ancak bu seferde windows7 kurmaya çalıştığımda hata veriyor erişim kaynaklarının kullanılabilir oldugundan emin olun diyor ve hiç bir şekilde windows 7 kuramıyorum
bana ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek var mı
ilk öncelikle var olan windows 7 mi kurtarmak istiyorum
lg recovery dvd lerinin olduğu bir site var mıdır? modeli lg a510-uae12t
acil bilgi ve yardımınıza ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler