BOP ve BOP Eşbaşkanı RTE

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
BOP ve BOP Eşbaşkanı RTE

BOP haritasının ve haritaya ilişkin makalenin yayınladığı internet sitesi, ABD'nin resmi ordu gazetesine aittir.

http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899

483578bop.jpg

BOP Eş Başkanı RTE'nin Övünerek Yaptığı Konuşma(kısa)

[video]6oSfiOnFvQo[/video]

[video]19ePFuDFBFQ[/video]

İşte gerçek işte kanıt başka birşeye gerek yok

abd resmi ordu gazetesinde bunları yayınlasın dursun sadece kagıt ustunde kalır biz yasadıgımız sürece kimse bu haritayı gercege ceviiremez

Değiller aslada olmıcaklar her zamanda inkar edicekler bu gerçekleri.

bu haritaya benzer haritalar sadece bu hükümet dönemindemi çıktı ki, oldum olası bu tür olaylar oluyor zaten, önceki hükümetler döneminde de oluyordu fakat kimse bu kadar ses çıkarmıyordu nedense.şimdi herşey bahane olmaya başladı.

alenoagle arkadaşımızın da dediği gibi kim ne yazarsa yazsın gerçekler toprak üstündedir. kağıt kaleme kalırsa işimiz, kıbrıs bile sadece rumlarınmış gibi tanıtılıyor dünyada.kktc'yi tanımıyor bile dünya. ama öyle bir devlet, kabul eden olmasa bile var olduğunu biz biliyoruz.

Arkadaşım yorumların konu üzerine olacak mesaj yazandan alıntı yapmak yasak..Doğu Perinceğin ne mal olduğunu biliyorum burdaki konu o değil RTE nin konuşması bunu diğer kanallarda verdi ama youtube ta bunu buldum..Yani önemli olan bu konuşmanın kime ait olduğu..!Sen BOP 'un eşbankanlığı ne onun üzerinden yorum yap bi zahmet..Bu harita mevcut hükümet zamanında çıkmıştır hatta ABD dış işleri bakanı Rice 22 ülkenin sınırları değişecek demiştir..Burdaki konuda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının bu projeye eş başkan olmasıdır.Biraz daha açalım konuyu Tayyip Erdoğan gerçekleştirilmeye çalışılan bu haritanın eş başkanıdır..Konu bu kadar açık..

bu kadar açık kanıtlara bu kadar aymazlık!
pes doğrusu!!!

RTE eşbakanım demiş mi? demiş
harita ortada Amerikan sitesinde
videoda ortada
neyi savunuyorsunuz onu söyleyin onu tartışalım
yoksa

he
ha
hehe
zuahaha
hu
evet
tamam

gibi kelimelerle mesaj sayınızı arttıracağınıza hiç yazmayın daha iyi!!

o sitede açıkça yazmışlar!

Winners —

Afghanistan

Arab Shia State

Armenia

Azerbaijan

Free Baluchistan

Free Kurdistan

Iran

Islamic Sacred State

Jordan

Lebanon

Yemen

Losers —

Afghanistan

Iran

Iraq

Israel

Kuwait

Pakistan

Qatar

Saudi Arabia

Syria

Turkey

United Arab Emirates

West Bank

adam olan ülkesinin kaybeden (loser) olarak gösterildiği bir şeyi savunmaz!!!

Etnik dini grupların yaşadığı bölgeleri gösteren bir haritadır. Yazı içeriğinde dökülen kanların, şiddetin temel sorunları ele alınmış. Bu demek değildirki 20-30 sene sonra ortadoğu haritası böyle olacak. Ben Türkiyenin bölünmez bütünlüğünde iktidar partisine değil TSK ya güvenirim. Orta doğu projesinde Türkiye aktif rol oynamalıdır çünki o bölge 300 sene bizimdi ve bizden habersiz, izinsiz nal koşturulması kabul edilemez. Başbakanımız bu nedenle ortadoğuyla yakından ilgileniyor.
Paylaşım için sağol.

Türkiyenin ortadoğuyla ilgili aktif rol oynamasından yanayım. ama o harita gerçekten insanları tedirgin ediyor. böyle bir haritanın oluşması mümkün değil zaten. bu haritada erzurum, artvin'de kürdistan'a ait gibi gösteriliyor. Adamı keserler adamı. Hele bir adım atsınlar Amerikaya dünyayı dar ederiz, sadece kürtlere değil.

Geri