Borçluların listesini vitrinine astı

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

1225401222.jpg
Manisa’nın Salihli ilçesinde bakkallık yapan Ramazan Tufan (38), alacaklarını tahsil edemeyince, borçlarını ödemeyenlerin listesini astı. Sart beldesinde bakkal dükkanı olan Tufan, müşterilerinden tahsil edemediği borç miktarının 8 bin YTL’yi bulması üzerine, borcunu ödemeyenleri iş yerinin camına astığı hayret verici ifadelerle dolu listeyle deşifre etti. Tufan, veresiye yöntemle alışveriş yapan, ancak tüm uğraşına rağmen alacağını tahsil edemediği müşterilerini, şaşırtıcı bir eylemle protesto ediyor. Eşi ve 2 çocuğunun geçimini 12 yıldır bakkallık yaparak sağlamaya çalışan Tufan, borçlu müşterilerine karşı uyguladığı ilginç protesto eylemiyle belde halkında da şaşkınlık yarattı. Müşterilerinden, defalarca talep etmesine rağmen alacağını bir türlü tahsil edemediğini dile getiren Tufan, şunları söyledi: “Şu anda 4-5 tane veresiye defterim var. Hepsi de ağzına kadar alacaklılar listesiyle dolu. Ne yapsam borçlarını ödemediler, başka çarem yoktu. Ben de son çare olarak bu yola başvurdum”.

Veresiye defterleri doldu
Ramazan Tufan, son aylarda veresiye alışveriş yapıp borcunu ödemeyenlerin sayısı artınca iş yerinin camına astığı hayret verici ifadelerle dolu listeyle alacaklılarını deşifre etti. Tufan, “4-5 tane veresiye defterim var. Hepsi de ağzına kadar alacaklıların isimleriyle dolu” diye konuştu.

kynk

ayıp etmiş:)

ben olsam fotoğraflarıyla beraber asarım vitrine

Geri