Borçlunun eşine tecavüz ettiler!

ben sana değil "sesa" nın cevabına süper demek istedim.

böyle şerefsizleri alacan hatta buna tahsilat güselmiş vs. yorumları yapanlarıda alıcan o arazide bunlarla beraber ırzına geçicen...Ne demek lan tahsilat güzelmiş?? Kendi çapında şakamı yapıosun sen?

Hee bide bu tahsilat güselmiş diyen Stoudamire arkadasımızın profilindeki : Nerden : ''I Cry When Angels Deserve To Die'' sözü Türklere ve ULU ÖNDER ATATÜRK'e ağza alınmayacak hakaretler eden ermeni kökenli nu-metal grubu System Of A Down (SOAD) 'ın bir şarkı sözü olduğunu unutmayalım.Türkçeye çevirmek gerekirse : Melekler Ölmeyi Hak Ettiği Zaman Ağlarım gibi birşey oluyor ingilizcesi iyi olan arkadaslar anlar zaten.SOAD'la röportaj yapan bir muhabir bu sözün nerden geldiğini ve çok beğendiğini söyler.Grubun vokalisti Serj Tankian'ın cevabı su olur : BU SÖZ DEDELERİMİZE ( SÖZDE ermeni katliamında ölenlere güya...) TÜRKLERİN ÖLDÜRDÜĞÜ dedelerimize diye yineler.

yani uzun lafın kısası profiline bunu yazan adamın '' tahsilat güselmiş demesi çok normal geldi bana ''

arkadaşım gerekli açıklamayı yapmış uzatmayın bence:clap

Kanım TÜRK, soyum TÜRK, dünüm TÜRK,bugünüm TÜRK, ruhum TÜRK, duruşum TÜRK, bakışım TÜRK... TÜRK oğlu TÜRK üm..Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur. HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ. BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRüDÜ. HER YIL BİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRüDÜNÜZ!!!

ondanmi nickinde turkcede olamayan x harfi var.ondanmi guzel yerine cix'i kullaniyorsun.Turk olmak Turk'um demeye benzemez.

hakan1034 bu arada nerden $u anlama geliyor ;Melekler olumu hakkettiginde aglarim.belki burdaki melek kiz arkada$im,belki annem,bilip bilmeden yargilama.

bundan sonra bi de adamım diye gezinicek mi bu adi şerefsizler o kaçan diğer o. gece nasıl uyur ya aklım almıyo ha bi de bunları yapanları takdir eden ayrı bi klasman var ki onlara hiç sözüm yok zaten dünyanın b.ku çıkmış hala uğraşıp duruyoruz...

ondanmi nickinde turkcede olamayan x harfi var.ondanmi guzel yerine cix'i kullaniyorsun.Turk olmak Turk'um demeye benzemez.

hakan1034 bu arada nerden $u anlama geliyor ;Melekler olumu hakkettiginde aglarim.belki burdaki melek kiz arkada$im,belki annem,bilip bilmeden yargilama.
haksızsın birader kabul et uzatma bizim herşeyimiz türktür lafta değil özde

ben ermeni kokenliyim zaten.
ama turkum diyen turklerden daha turkum.

la okudum hepsini. antin kuntin cevaplar vermişin. don don lafların var. yani anlıcaan o ki öküz öküz konusuon hala ısrar edion. konusmada kapansın bari konu. her konya hit aldırdıgında bi düşman daha kazanıon. belli ztn ermenı kokenlı oldugun. umarım bigün bi borcun olurda aynı şekil tahsil ederler senden.:angry:angry:angry

ne dediğinin farkındamısın sen,kelimelerine dikkat et ben ülkemi uğruna ölecek kadar çok seviyorum , bazı senin gibi kendini bilmezler çıkıyo işte

insanlar zıvanadan çıkmış :vur

Sapık Ruhlu Herifler ya.. Toplumda böleleri ile birlikte yasıyoruz Allah bizede Kolaylık versin ..

şeriat kötü diolar hadımın nesi kötü ? ..

bu gibi kişiler,insanlıktan yoksun kişiler

Geri