Bozok Üniversitesi

estapo

New member
Reaction score
0
Acaba hiç bozok üniversitesinde okuyan arkadas var mı_?

Amin Voyvoy amin de bir kere dustuk kurtulus yok artık :D

neden arkadaşlar bu yorumların sebebi nedir ben de bir yozgatlıyım ...selametle

neden arkadaşlar bu yorumların sebebi nedir ben de bir yozgatlıyım ...selametle

yorumların sebebini sen daha iyi bilirsin :goz: yozgatı hiç görmemiş biri lise cad. turlasın hemen fikir sahibi olur böyle bir memleket işte üni. de olmasa zaten hali harap

Vallahi Voyvoy hayata kustum burda hayatımdan bezdirdi yozgat beni erken coktum :D
Üniversitesine üniversite demek içimden gelmiyor, esnaflar uckagıtcı yozgatlı ogrenciyi sevmiyor (gez gez bitmiyo ne cadde ama :D:D:D:D)

adres63 nickli arkadas googledan arat bozok üni. resmini ama resmi gorunce sok olma bura mı üniversite diye :D

koz kardeşim okuyor ve çok rahatsız ediliyor...

kardeş senin adına üzüldüm ama bu rahatsızlık ne anlamda taciz felan değil dir umarım ?

kardeş senin adına üzüldüm ama bu rahatsızlık ne anlamda taciz felan değil dir umarım ?

takip ve sözle taciz gibi...

öğrenciye başka gözle bakıyo 7sindekide 70indeki de.

bi acayip memleket.okulun eğitim kalitesi fena değilmiş ama öğrencilik yapılcak yer değil.

hele bayanlar için asla değil!

rahat durana kimse birşey yapmaz rahat durmayan zaten nerde olsa olur ayrıca yozgat hakkındaki görüşleriniz çok yanlış bence vukuat bakımından en temiz illerden birisi heryerde oldugu gibi burdada birkaç ahlaksız olabilir ama bunu bütün yozgata maletmek olmaz anadolu insanı işte bakar ama zarar gelmez bende 8 yıl yozgatta kaldım üniversitede çalışan memur arkadaşlarım vardı sık sık görüşürdüm hiçbir üniversteliye zarar geldiğini duymadım tabii baştada söylediğim gibi kendi kaşınanlar hariç gezme meselesine gelince haklısınız maalesef ekonomik olarak zayıf oldugu için gelişmiş biyer değil ama haftasonu çıkıp çamlıkta dolaşmak bütün bir hafta boş boş gezmeye bedeldir

menejer66 kardeşim bende yozgatlıyım ve gurur duyuyorum ama şimdi kimseyi karşımıza alıp şuçlayarak bir yere varamayız hem burası yeri değil sadece ne olduğunu sordum ben ve arkadaş açıkladı tabi sende haklısın ama olayı tam bilemiyoruz bi kaç kişi huysuzluk etti diye elbette yozgat ve üniversite karalanmaz ki bende şu an sivastayım uburada tolam 6 kız kaçırıldı ve tecavüz edilip öldürüldü kimin haberi var ama sivas hala aynı sonuç olarak temennimiz inşallah böyle şeyler olmaz kardeşim cevapladığın için sağol :)inşallah bir daha yaşanaz diyelim ...

Benim arkadaşım şu an orda çok kötü bi yermiş sırf Yozgatlı olduğu için gitti zaten.

rahat durana kimse birşey yapmaz

gayet rahat duruyo merak etme,biri rahat durmuyo 5i rahat durmuyo hepsi mi rahat durmuyo da bütün üniv.in kızları aynı dertlerden müzdarip?

kış vakti atkı boynunda parka sırtında burnundan başka bi yeri görünmeyen okulundan evine,evinden okuluna giderken bşka bi yerde kim neden bi kızı rahatsız etsin?

zihniyet sorunu kusura bakmasın kimse...zihniyet de tam bu zihniyet zaten!

elevenn cidden berbat bir yer burası insanlarının buyuk cogunlugu yobaz işi zor kardeşinin

kardeş iç anadolu böyle şeylere alışkın değil umarım alşacak selametle :)

Esnafın en onemli gecim kaynaklarından biri ogrenciler ama anlamıyorlar kazıklamaktan baska bildikleri birsey yok en basitinden ev meselesi adam yerin 2 kat altındaki yere 300 milyon kira istiyor cozumu de basit 3 kişi kalın yuz milyon birsey olmaz ogrenci olmazsa o evi 100milyona bile vermez genclerin cogu serseri ayak takımı. bazı yerler almıyorlar bile iceri yozgatlı gençleri ama iyisi cıktımı da cok iyidir ama onlr da nadir cıkar Atatürk boşuna vermemiş o cezayı

Arkadaşlar Iyi Hoş Yazmışsınızda Bahsettiğiniz Sorunlar Türkiyenin Heryerinde Var Hemen Hemen. Ben Yozgatlı Değilim Ama 4 Yıldır Yozgattayım Ve 1 Hafta Sonra Bitiriyorum. Hiçbir şikayetim Yok!
Arkadaşın Biri Yazmış Asayiş Yönünden çok Temiz Biryer. 4 Yıldır Birtek Olay Görmedim. Ufak Tefek Kavgalar Dışında. Küçük Bir Yer. Sosyal Faaliyet Yok Evet Ama öğrencisin Sonuçta Otur Dersine çalış. Bayan Arkadaşlar Konusuna Gelince Caddede Gezerken Ufak Tefek şeyler Olabilir Ancak Dediğim Gibi Türkiyenin Heryerinde Oluyor Bunlar. Karalamaya Gerek Yok.
Lise Caddesine Mahkumiyet Caddesi Dediğimiz Doğru :) Olsun Burasıda Vatanın Bir Parçası Hem Artık Gelişmeye Başladı.

estapo kardeş sen hangi bölümde okuyorsun?

Geri