Bu Adamın Yerinde Olsaydınız Ne Yapardınız ?!

temürmelik

New member
Reaction score
0

Kafanıza Alman SS Subayı Tarafından Dayanmış 1 Silah...
Son 1 Hamle ile Subayın Elinemi atlardınız ? Yoksa Son Duanızı edip kaçınılmaz Sonumu beklerdiniz?

ben son sansimi denerdim. Zaten P. oh yoluna gidecgimiz kesinlestiyse ha o haraketi yapip vurulmussun yada direkman vurulmusun ne fark eder. arkadaki it nasil hazir bekliyor

yanımda enazından bi kişiyi götürürdüm :D

Ölümün soğuk yüzü ile karşı karşıya gelmek çok zor.

Hele hele böyle bir durumda. İnsanın ne yapacağı ne tepki vereceği bu durumda kestirilemez.

madem demir almak günü gelmiş limandan,ilk once sahadet getirir sonrada en azından bir kişiyi daha götürmeyi denerdim yanımda!!!!

eğer arkamdaki bir naziyse hiç bir şey farketmez direk 2.yi denerdim.1. dede hiç bir şey farketmiyo.ancak savaş öncesi ise silahı alırdım.askeri vurudum.medal of honor gibi hareketler yapadırım.:durdurun :durdurun

walla o an ınsan psıkolojısı geregı hıc bır ınsan bırsey yapamaz zaten etrafı cevrılı ve arkana donup hareket yapana kadar mermıyı zaten yerız ....Ama o pozısyona gelene kadar yapılcak sey var tabı esır olmamak gıbı ya kacabılcegın durumda kacacaksın yada sonuna kadar carpısacaksın...Allah kımseyı esır dusurmesın hele o pis arapların elıne hıc dusurmesın

bılader 2 kısılık bılet aldım mumkunse senıde alıyım derdım :)

şahadet getirir , kalp krizinden giderdim kurşundan önce :D

siz yanınızda ancak altınıza yaptılkarı götürürsünüz öle konuşması dil o durumda olmayan bilemez

degazor18' Alıntı:
eğer arkamdaki bir naziyse hiç bir şey farketmez direk 2.yi denerdim.1. dede hiç bir şey farketmiyo.ancak savaş öncesi ise silahı alırdım.askeri vurudum.medal of honor gibi hareketler yapadırım.:durdurun :durdurun
medal of honor gibi hareketler nedir yaa :D

nese ben olsam :
eline atlardım önce oadmı vururdum sora yanındakini vaktim ve mermim kalırsada dierlerini :vur

ne bileyimmm...
insanın o anda düşünecek halimi kalır bee...

ben kolayca ölmek varken ölümümü zorlastırmazdım..

Ben O aDamın Yerinde Olmazdım Çünkü Yahudi Deilim

Geri