bu aralar internete giremeyenler

icemen

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu ara interntlere bişey oldu. gece 12 den sonra girilebilyo öğleye kadar ondan sonra yok. girebildiin yerler çok sınırlı. Neden olduğunu bulmaya çalışıyorum (neden ben? çünkü ttnette muhattabı yok a.q) Giremeyen arkadaşlar hangi tarifeden bağlanıyo yazabilir mi? benim 512kb aylık 15 yetele olandan. (çünkü giren arkdaşlarımın ki 1024 ve üstü. ondan olabilir diye düşünüyorum) bölgeyle de bi ilgisi yok türkiyenin heryerinde bu oluyo çünkü

ben ttnet kullanıyorum bazen girmiyor ... ama sonra açılıyor düzeliyor yani hep bağlıyım şuan hiç kesilme olmuyor ama yavaşlıyor..

evet son 5 gündür bendede aynı sorunlar var 15 dakida önce girdiğim siteye daha sonra giremiyorum

Arkadaşlar hangi tarifeden girdiğinizi de yazarsanız ii olur. Sadece bağlantı hızınızı yazın yeterli.

benimkisi 1024 bağlantı hızı ama az önce dediğim gibi sadece ara sıra yavaşlıyor

santırallerde sorun var giremediğimde arıyorum ttneti santrelde çalışma var diyolar.

bende yaklaşık bir haftadır giremiyorum.1024 4 gb tarifem.sınırlı sayıda sayfaya girebiliyorum ondada genelde hata oluyo.Ancak msn de sorun yok.Sadece sayfalar açılmıyo

yaw arkadaşlar bu durumlarda ben sadece şunu diyorum çünkü bende de aynı sorunlar var

6lxyhvq.jpg

arkadaşlar ip adresinizi değiştirin ip adresinizi 212.175.13.113 ve 212.175.13.114 yapın sorun çözülcektir ve internete öncekine oranlara daha hızlı oldunu fark ediceksiniz

DNS leri kendiniz manual olarak girecksiniz arkdaslar
yani tcp ip ye girip
yeğlenen DNS sunucusu : 195.175.39.39
sonraki DNS sunucusu :195.175.40 (son kısım bos kalcak korkmayın)

arkadaslar telekom bu adult içerik li sitelerin erişimi için yapmıs die sanıyorum millet dns lerle oynayıp baglanıordu onu engellemek için dns leri verdiğim gibi elden girerseniz olacaktır..
ipler gene oto alınacak

yani tcp ip ye girip

arkadaslar telekom bu adult içerik li sitelerin erişimi için yapmıs die sanıyorum millet dns lerle oynayıp baglanıordu onu engellemek için dns leri verdiğim gibi elden girerseniz olacaktır..
ipler gene oto alınacak[/QUOTE

arkadaşın dedigi gibi. Bende aynı probleni yaşadım.Telekomdan aradıklarında DNS ayarlarını bu şekilde degiştirdiler sorunum düzeldi.

1024 bazen oluyo boyle seyler dns de sorun olabılır bılgısayar ıp otomatık almıyor ve yazdıgın ısımle gırmıyor ttnet destek nosunu ararsan statık numarayı verıyo bende oldu suan bı sorun yok

yarama bastınız verem oluyorum artık.bende hiç biyer açılmıyor.burayada dns ile girdim işte yavaşta olsa.ttnet aradım bir sorun yok dedi uyuz oldum.benim yaşadığım yerdede çoğunluğunki ya hiç yok yada yavaş.bu ne yaaa..off

yani tcp ip ye girip

ipler gene oto alınacak

arkadasım ıyı dıyosunda bu dedıgın tcp ıpye falan nerden gırıp nerden yapcaz lutfana yardım:vur

arkadaşlar buldum kesin çözüm dns ayarlarını değiştirmek işte şöyle ağ bağlantılarım/yerel ağ bağlantısı na sağ tıklatıp özelliker internet erişim kuralları çift tıkla/ "aşağıdaki dns sunuxu aayrlarını kullan işaretle/ yeğlenen dns sunucunu: 195.39.40.0 Diğer dns sunucusunu ise 195.175.39.39 yapıp tamama basarak çıkın modemi kapatıp tekrar açın ve işlem tamam

Geri