Bu Baliktan DÜnyada Sadece İkİ Tane Var...

2 tane olduğuna emin misin ya? Bilim adamlarının kullandığı bir balık bu, kendini yenileme hızı inanılmaz o yüzden bilim adamları bu balığın DNA'larını insana enjekte etmek istiyorlar falan filan ( Discovery'de izlemiştim )

demek ki neymiş : denizden baban çıksa yemiyecekmişsin :S

arkadaşlarım balığa çıkarken bi erkek bi dişi bırakın,denizi kurutmayın demiştim...kesin bizimkilerin işi,söylediklerimi ciddiye almışlar :)

Tadı nasıl acaba ? Yense bile tadımlık olur heralde :)

bu arkadaş biyolojik sınıflandırmada balık olarak geçmiyor semender denilen bir canlı kertenkele gibi kendini yenileme yetisine sahip bu öyle bir yetenek ki kolo kopsa kolu ayağı kopsa ayağı hatta ve hatta beyin hasarı bile iyileşiyor eskisinin tıpkısı oluyor.Sinir hücreleri insanda genel olarak onarılmaz(çekirdek kısmı hasar görmemişse onara bilir kendini kısmen ) bu arkadaşımız o problemiş yaşamıyor sinir minir ne varsa onarıyor ölümcül derece hasar görmemişse.O yüzden DNA'ları araştırılıyor insanların kopan uzuvların bu sayede yerine gelmesi beyin hasarı kaynaklı hastalıkların önüne geçmek için falan.Sadece bu türe ait 2 tane bulunmuş olabilir ama bu onun 2 tane kaldığını göstermez bence geçenlerde adını hatırlamadığım bir ülkenin deniz çevresinde yüzden fazla yeni tür keşfedildi şimdi dünyadaki canlılar hakkında bu kadar az bilgimiz varken 2 tane var değilde sadece 2 tane bulundu falan daha doğru olur kanımca.

bu nedir yaaa, kıyamet alameti bunlar ya...

çok iyi bişey değil iki tane olmasına şaşmamalı kim göres öldürür atar bu balığı be

anam bu ne lem:s karadenizliyim o kadar balık gördüm ama böylesini ilk defa görüyom.bi daha balık tutmayacam:D

ьLцєXтяємє;3704381' Alıntı:
ßeyaz farenin denizde gideni..evrim aşaması yarıda kaLmış ßi yaratık..
eLine sağLık..

evrimin diye bişey olmadığı bilimsel olarak kanıtlandı evrim e inanmak maymundan geldiğimize inanmaktır ama bişey diyemem bu senin görüşün.:goz:

dünyada sadece 1 tane olsa şaşırmamda 2 tane olunca insan şaşırıyo haliyle türü tükenmiş olabilir:goz::sigara:

ßu ßalık Mı ? :)

Ayrıca Nick İn Hatalı ?!

yılanmı balıkmı ejderyamı nedır bu yaww:):)

Geri