Bu Bayana Cirkin Diyen Erkeklerin %98'i Gay'mis =)

Seni sevmeyen ölsüüüüün ölsün, seni sevmeyen ölsüüüün beh:D:D

ehehehe acaba gay olmak istemedikleri için çirkin diyen yok olabilirmi :p :hhmanD

Erkek ten dönmeymiş beyler bu söliyim :) kim ipne anlayın artık :D
dişlere baktırması lazım ne o ya damak yapısına bak 2. fotodaki.. bide model olcak, Allah yaratmış ama hatun modelim die geziyor yaf..

senin yaptıgın yorum biraz kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş ya öyle :durdurun ya kitap gibi hatun cevır cevır oku

buna güsel demeyenin aklından şüphe duyarım..

ALLAH SAHİBİNE, SAHİBİDE BANA BAĞIŞLASIN:d:d:d

onu yaratırken tanrı nası bir psikolojideydi merak ediyorum..büyüleci güzelliğini ifade edecek kelimelerin beni doyurmadığına inanıyorum :D

SkуαηgєL;2576162' Alıntı:
onu yaratırken tanrı nası bir psikolojideydi merak ediyorum..büyüleci güzelliğini ifade edecek kelimelerin beni doyurmadığına inanıyorum :D

bir gün meşhur olup, çok para kazandığımda karşısına çıkıp orhan gencebay edası ile "kaç para istiyorsun söyylleeeee" diye höyküreceğim, hayallerimi yıkan kadın.

bunun üzerine arabasından inip hüoop nooluyo şeklinde üzerime gelen liechtenstein prensine de okkalısından bi yumruk atarım artık "cekil huleeeynnn" diyerekten...

:hhmanD

güzel de sıradan bence.. abartılı bi güzelliği yok. sonuçta göreceli tabiii.

evlenmiş :( hemde bir prensle

umarım okursun adriana!!!

dear adrina, ı hate you!!!!
ne yaptın sen bize, ne yaptın seni sevenlere, neden yaptın adriana...
nasıl bakacaksın şimdi gözümüze adriana, sana soruyorum adriana!!
sen zaten prensestin gözümüzde bizim, gercekten seni
prenses mi yapacaklar sanıyorsun, sana temizlik de yaptıracaklar orada,
yemek de yaptıracaklar... gözyaşlarınla mı yıkayacaksın bulasığı çamaşırı,
ne yaptın be sen adriana... ne yaptın...

okudun mu? okuduysan çaldır bi kere ben anlarım...

evli olması daha ii ortada bi engel yok artık : ))

ALakaya maydanoz...Ne ALakası var ? BaşLığa bakarmısınız ALLah aşkına miLLetin imzasını ahLak kuraLLarına aykırı diye kaLdırtırsınız (MeLihbakırın imzası )...Sonra geLip burada saçma bir ba$Lık açıp Gay türü ifadeLer kuLLan..Bundaki tüm amacını a$ağı yukarı kestirebiLiyorum Kenan sanırım konunun fazLa hit aLmasını istiyorsun...Ba$ka yoLLar deneyebiLirsin...
Melihbakır karde$mizin imzasının heraLde seninkinden daha "KİBAR" oLduunu dü$ünüyorum.Ba$Lığı böyLe açman doğru oLmamı$ hemde bir yöneticiye hiç yakı$mamı$...
Pes diyorum doğrusu Kenan sana...
Edit: Bayan gayet güzeLmi$ yani =)

ALakaya maydanoz...Ne ALakası var ? BaşLığa bakarmısınız ALLah aşkına miLLetin imzasını ahLak kuraLLarına aykırı diye kaLdırtırsınız (MeLihbakırın imzası )...Sonra geLip burada saçma bir ba$Lık açıp Gay türü ifadeLer kuLLan..Bundaki tüm amacını a$ağı yukarı kestirebiLiyorum Kenan sanırım konunun fazLa hit aLmasını istiyorsun...Ba$ka yoLLar deneyebiLirsin...
Melihbakır karde$mizin imzasının heraLde seninkinden daha "KİBAR" oLduunu dü$ünüyorum.Ba$Lığı böyLe açman doğru oLmamı$ hemde bir yöneticiye hiç yakı$mamı$...
Pes diyorum doğrusu Kenan sana...

binary.resim.masaüstünde yapılan bir tartışma sonucu sevmeyenlerin gay olduğuna karar verilmiştir.
sözkonusu tartışma için
news:[email protected]

Konu sahibinin yazmış oldugu başlık degil delikanlı,biraz gitte genel kültür filan yap gzete dergi oku :goz:

SkуαηgєL;2576271' Alıntı:
binary.resim.masaüstünde yapılan bir tartışma sonucu sevmeyenlerin gay olduğuna karar verilmiştir.
sözkonusu tartışma için
news:[email protected]

Konu sahibinin yazmış oldugu başlık degil delikanlı,biraz gitte genel kültür filan yap gzete dergi oku :goz:

Sanane sen onun avukatımısın bak yine aynı hataya dü$üyorsunuz...1 kac ay önce bana arkada$ımı savunuyorum diye avukat diyordunuz $imdi geLip avukatLığı sen yapıyorsun.Sanane seni bağLıyormu ???
İstersen geLsin kendi cevap versin...

GebzeLi,

Aynı baslığı bir google ye yaz bakalım kac tane daha önce baska forumlar tarafından veriLmis,
ve haber nereden cıkmıs öğren aslanım ?

modluğu senden öğrenmicez sanırım. bölüm modu ve okadar mod bisey demedikten sonra
sana laf söylemek düsmez !

GebzeLi,

Aynı baslığı bir google ye yaz bakalım kac tane daha önce baska forumlar tarafından veriLmis,
ve haber nereden cıkmıs öğren aslanım ?

modluğu senden öğrenmicez sanırım. bölüm modu ve okadar mod bisey demedikten sonra
sana laf söylemek düsmez !

Tamam bunu senden duymak güzeL...İ$te bende konuya açıkLık getiriLmesini senden istemi$tim...BiLmiyordum ancak Skyında geLip senin avukatLığını yapmasına ne gerek var. ?
Ayrıca ben sana modLuğu öğretmedim...Öğretsemde fayda edeceğini sanmam

Tamam bunu senden duymak güzeL...İ$te bende konuya açıkLık getiriLmesini senden istemi$tim...BiLmiyordum ancak Skyında geLip senin avukatLığını yapmasına ne gerek var. ?
Ayrıca ben sana modLuğu öğretmedim...

off offf su penceleri açık bırakmayın diye kaç defa söyleyecez =)
sinek giriyor böle sonra ugras dur =P

EspriLerine hayranım...
Konuyu uzatmanın ne aLemi war sky...Her oLaydada 2 niz 1 arada oLayı sakız gibi uzatıyorsunuz...

Geri