Bu bir Haksızlıktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
Son haftalarda Korku bölümünde olan etkinliğimden dolayı bütün mesajlarım son derece farklı bir biçimde biraraya toplandı ve reactor adlı modumuz bölüm kurallarını kendisine göre değiştirerek yeni bir uygulama başlattı..Neden reactor adlı modumuz bölümü istediği gibi şekillendirdi?Size soruyorum bölüm modlarının ortada olmaması benim suçum mu?Ben bölüm kurallarının dışında hiçbir konu açmadım.Bölüm kurallarına harfiyen uydum.Kimseye yapılmayan bu uygulama neden bana yapıldı?Korku bölümündeki onca emeğimin bu denli basitleştirilmesi çok büyük bir haksızlıktır!Eshefle Kınıyorum.Korku bölümüne girip bakabilirsiniz..

evet bu uygulama bencede güzel olmadı konular ayrı ayrı daha güzel di lütfen emeğe saygı

evet lütfen emege saygi olmazki bencede ne anlama geliyor hemen cevap yazilsin bu sekilde olmaz
inflames haklidir bencede

günde kaç konu açıyordun inflames21?

konularının birleştirildiğini gördüğümde bölüm kurallarına baktım. korku bölümünde günlük konu açma sayısı 3.

günde kaç konu açıyordun inflames21?

konularının birleştirildiğini gördüğümde bölüm kurallarına baktım. korku bölümünde günlük konu açma sayısı 3.

Bölüm kurallarını reactor değiştirdi!

bencee ama yanlis ne kadar konu acarsa acilsin zenginliktir kisitlama koyulursa birlesim azalir unutmayin

başka siteler konu açılsın diye yırtınıyor ama

Korku bölümü genel kuralları http://www.hackhell.com/korku-16/295980-16-korku-bolumu-kurallariguncellendi.html bunlardır.
Bu kuralları okumamış olman senin problemindir.
Kural gereği fazla olan konularını silebilirdim ancak emeğini göz önünde bulundurup,
üşenmeyip yaklaşık bir saatimi senin konularını birleştirmeye ayırdım. Bana teşekkür etmen gerekirken,
atmış olduğum özel mesaja cevap vermek yerine forum ahalisinin dikkatini çekmek için
Öneriler&Şikayetler bölümüne konu açıyorsun. Buraya kadar herşey anlaşıldıysa,
başka sorun var mı ?

bizdede kisitlaniyor yazik imkansiz diyorum bu sekildeki düsünceye

Korku bölümü genel kuralları http://www.hackhell.com/korku-16/295980-16-korku-bolumu-kurallariguncellendi.html bunlardır. Bu kuralları okumamış olman senin problemindir. Kural gereği fazla olan konularını silebilirdim ancak emeğini göz önünde bulundurup, üşenmeyip yaklaşık bir saatimi senin konularını birleştirmeye ayırdım. Bana teşekkür etmen gerekirken, atmış olduğum özel mesaja cevap vermek yerine forum ahalisinin dikkatini çekmek için Öneriler&Şikayetler bölümüne konu açıyorsun. Buraya kadar herşey anlaşıldıysa, başka sorun var mı ?

Gerektiği kadar konularımı sil o zaman..Forum kurallarını kafanıza göre değiştiriyor ondan sonra buna kalıp arıyorsunuz..Resimler bölümü kurallarında değişiklik yapmak 1 ay sonra mı aklınıza geldi?O zaman bugüne kadar modluk görevinizi yerinize getirmemişsiniz.Şunu unutmayın.Sonuna kadar hakkımı arayacağım bunu böyle bilin sayın reactor..

Bu sıtenın modlarının problemlerı var...

Gerektiği kadar konularımı sil o zaman..Forum kurallarını kafanıza göre değiştiriyor ondan sonra buna kalıp arıyorsunuz..Resimler bölümü kurallarında değişiklik yapmak 1 ay sonra mı aklınıza geldi?O zaman bugüne kadar modluk görevinizi yerinize getirmemişsiniz.Şunu unutmayın.Sonuna kadar hakkımı arayacağım bunu böyle bilin sayın reactor..

Yukarıda vermiş oldugum linkteki kurallar 2007de yazılmış benim birşeyi değiştirdiğim yok,
ayrıca bölümün yöneticisi olmadığı için ben ilgileniyorum.
Sonuna kadar hakkını aramak derken neyi kasttetiğini anlayabilmiş değilim,
kurallar ortada ihlal etmişsin ve hala haklı olduğunu düşünüyorsun.
Hakkında gelen şikayetler neticesinde olayla ilgilendim ve zorunda olmadığım halde
sana açıklama yaptım buradan(sen attığım özel mesaja cevap vermezken).
Şimdi gereken açıklama yapıldığına göre konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri