bu bir tip rahatsızlıktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
konu known a hitaben yazılmıştır..
her yazdığım yerde konu kapandığından burada açmak ihtiyacı duyulmuştur...
cevap için teşekkür vaktini harcamışsın
ben böyle politik cevaplarla ikna olacak saf bir üye değilim
hadi bir hata konuyu yanlış yere açmışım
allah şahit özenle de düşündüm nereye açsam diye...
defalarca da konu açtım ve hiç biri ne kapatıldı ne birşey oldu
ama burda bir DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMA VE SANAL KARİYER cümleleri sezdim nedense arkadan da teşvikçi bol olunca bol keseden cümleler sıralanmış..
uzun zamandır sizin farkında olmadığınız pekçok kardeşimle abi kardeş herşeyi paylaştık
gördük ki kalbimize hitab eden herkes teker teker siteden kaybolmaya başladı
siz konu kapatırken o insanlar saatlerce(!) bize yardım ettiler
anlayış tavsiye ediyorsunuz kendiniz buna uymuyorsunuz..
sebebini ben biliyorum siz de çok iyi biliyorsunuz
kendinize üyelere yeni eski kim varsa herkese ve onurunuza saygınız varsa bu görevi bırakın
İSTENMEDİĞİNİZİ SİZ DE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ.
bazan emeklilik de güzeldir başkalarının güzel çalışmalarını seyrederek
geniş olun ve
bu görevi bırakın

ama burda bir DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMA VE SANAL KARİYER cümleleri sezdim nedense arkadan da teşvikçi bol olunca bol keseden cümleler sıralanmış..
uzun zamandır sizin farkında olmadığınız pekçok kardeşimle abi kardeş herşeyi paylaştık
kendinize üyelere yeni eski kim varsa herkese ve onurunuza saygınız varsa bu görevi bırakın
geniş olun ve
bu görevi bırakın

Kardeşime sonuna kadar katılıyorum Bu foruma 2005 den bugune üyeyim ve şimdiye kadar boyle bi tartışma böyle vurdumduymazlık görmedim. Hep çektiğim programlara teşekkür etmişimdir paylaşan ister alıntı yapsın ister kendi uploadı olsun biz faydalanalım diye bu foruma koymuştur bizde yararlanırız, eskiden burda bu işler boyle yürürdü ama artık bu yok üye sayısı arttığı için yada bilmiyorum başka nedenlerden paylaşıma değer verilmiyo bazı forum sitelerinde olduğu gibi sırf msj sayısı şişirlmek için cevap yazılıyo vs. vs. Known nekadar işini yapıyo bilmiyorum ama yargısız infaz en ufak bişeyde sorgusuz sualsiz kapatıyo bu forumda iş yapmak değil paylaşım yapmak isteyen arkadaşlarımızı soğutmaktır.Arkadaşım soru sormuş yanlış yere açmış doğru yere taşı onun işi gorulsun sende iyi bi moderator olduğunu kanıtla konu kapatmakla foruma bişeyler katmış olmuyorsun.
Uğraşıp upload yapmışssın versiyon değil o değil bu değil başlık tamamen yanlış açılmış sana uyarıda bulundum inandırıcı olsun diye ss alıp konuya koydum o konu hala açık. Neden kapatılmıyo sen açtığın içinmi ben bunu anlamış değilim işte. işte link
http://www.hackhell.com/hut-program...na%DFilir-program-12-part-known-farkiyla.html

Hackhell eğer bizide aileden biri goruyorsa ve sözümüzü dikkate alıyorsa senin moderatorluğunu istemiyoruz....

bende istemiyorum known'u. bir an önce atılsın ....:melek

geniş olun ve
bu görevi bırakın

Arkadaşım sorununu anlayışla karşılıyorum vede diyorumki known sana bu konuda cevap vermedimi elbette vermiştir ve konunuda doğru yere açman için seni yönelttik buraya kadar anlamışsındır umarım her insan hata yapar önemli olan pireyide deve yapmayın sırf konu yanlış yere açılma sevdasına 2 konu açmışsın

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/543968-known-burda-konu-kapatmak-icin-mi-varsin.html

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/543959-actigim-konu-nerde.html

vede doğru yere açtığın konu problem daha nerede?

http://www.hackhell.com/program-istek/543941-masaustunde-son-haber.html

diğer konunda sana gerek chamur gerekse known tarafından cewap werildi, hala neyin araştırmasını yapıyorsun ? bölüm kuralları dahilinde konun kapandığı için kimsenin modluğu alınmaz bu forumda ..

konu açmadan önce kuralları okumaya üşeniyorsan we konun kapatılıyorsa bu bizim sorunumuz değil, ya konu açma ya da şikayet etme, seçim senin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri