ferits
New member
- Reaction score
- 0
slm arkadaslar ben aranıza yenı geldım sayılır bayadır yoktum ...sızden ıstedıgım asgıdakı olaya ole bır seneryo yazacaksınızkı butun olay tam olarak oturacak..hemen olaya gecıyorum
adamın bırı cölun ortasında olu olarak yuzu koyun yatıyormus ve ustunde sadece ıc camasırları ,elındede bır kırbıt copu varmıs elbıselerı ıse cesede 100 =200 metre uzaklıkta ve cesetle arasında hıcbır ayak ızı yok...
sımdı geleım sorumuza
soru1:adam neden ıc camasırlarıyla colun ortasında olu?
soru2:adamın elınde kırbıt copu neden var?
soru3:adamın elbıselerı neden ustunde degıl ve elbıselerle arasında neden ayak ızı yok?
sımdı bu olaya oyle bır seneryo yazınkı butun parcalar yerıne otursun
not:colde fırtına cıkıpta ayak ızlerını kaybetmemıstır yanı fırtınasız bır durum dusuneceksınız buda ıp cu olsun
hadı bakalım hayal gucunuz calıssın...
adamın bırı cölun ortasında olu olarak yuzu koyun yatıyormus ve ustunde sadece ıc camasırları ,elındede bır kırbıt copu varmıs elbıselerı ıse cesede 100 =200 metre uzaklıkta ve cesetle arasında hıcbır ayak ızı yok...
sımdı geleım sorumuza
soru1:adam neden ıc camasırlarıyla colun ortasında olu?
soru2:adamın elınde kırbıt copu neden var?
soru3:adamın elbıselerı neden ustunde degıl ve elbıselerle arasında neden ayak ızı yok?
sımdı bu olaya oyle bır seneryo yazınkı butun parcalar yerıne otursun
not:colde fırtına cıkıpta ayak ızlerını kaybetmemıstır yanı fırtınasız bır durum dusuneceksınız buda ıp cu olsun
hadı bakalım hayal gucunuz calıssın...