bu da benim sitem :D

.Carnage

New member
Reaction score
0
he he sonunda bende bi site yaptım ama bi sıkıntım var bookmark bölümü site eleştirisi odasına dönmüş neyse bunu geçelim..

http://takilgenclige.freewebsitehost.net/forum/index.php

yada

www.spysense.tr.cx

site tutulursa paralı bir host'a geçicem eskiden vbulletin kurmuştum host bi takım problemler çıkardı o yüzden nuke kurmak zorunda kaldım neyse siz bakında o yeter :D

sitemde destekleyenler bölümü var eğer sizinde bi siteniz varsa ekleyebilirsiniz...

yAV LİNK TEMİ Bİ ARİZA VARR AÇİLMİYORRR

valla bende açılıo linkin üstüne tıkla copy paste yapma diycem ama o kadar da deel yane ilk tıkladıında açılmayabilir bi kere daha dene

ben actım heuheu kardesim siten gusel kutlarım seni php nuke de gusel iş cıkarmıssın sanada dedim msnden benlik bişii olursa yaparıs :) 10 userinden 7 verdim

oda bişi de valla bi tek sen kaldın yorum yapmayan zaten :D

Site güzel gelecek vaad eden bir site ama dediğin gibi user sayısını arttırırsan bence site dahada güzel olur .

Site biraz ağır açılıyor site için bu bence normal değil bu sorunu çözersen daha iyi olur .
Renklerde oturmuş . Daha ne diyim herşeyin Hayırlısı .

Hayirli Olsun. Renk Seçimini Tekrar Düşünürsün Umarim...

güzel bi site. başarılı olacağına inanıyorum.

Mini chat bölümünde ateşli tartışmalar var ehuehu :D güzelmiş umarım üye sıkıntısını da aşarsın en kısa zamanda :)

sorma o mini-chati zaten :D sitede işte bi tek üye sorunumuz var ha o dil bölümü gözden kaçmış kusra bakmayın ne mutlu beğendiğinize :D

Geri