Bu da Yeni 'Seks Devrimi'

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

Bu da yeni 'seks devrimi'

Yeni kabul edilen liselerde kıyafet kanunu, tepki çekti, öğrenciler tepki için mini giydi.

Fransa'da yeni kabul edilen liselerde kıyafet kanunu, büyük gürültü kopardı. Ülkedeki liseliler, "Yaşlarına uygun olmayan seksi kıyafetlerin" yasaklanmasının özgürlüğe darbe olduğu gerekçesyle deyim yerindeyse ayaklandı. İki haftadır liseliler, okullara mini etek veya şortla giderek kararı protesto ediyor...

Liselilerin protestosu Fransız solu tarafından desteklenirken yeni bir "seks devrimi"nin başlangıcı olarak gösteriliyor.

Paris'in güneyindeki Esonne kasabasında Geoffrey Saint Hillaire Lisesi'nde başlayan gösteriler, ülke çapına yayıldı. Gençler, kızların okula mini etekle, erkeklerin de bokser'larını gösteren düşük bel pantolon veya şortla gidebilme serbestisinin olmasını istiyor.

Ayrıca liseler, saç boyanmasına ve piercing'e de izin verilmesini istiyor.

Sosyologlar ise sdurumdan endişeli. Uzmmanlar "hiper seksi" akımın, televizyonlardan gençlere empoze edildiği görüşünde.

Kaynak

Uzmanlar "hiper seksi" akımın, televizyonlardan gençlere empoze edildiği görüşünde.

buna kesinlikle katılıyorum.yazılı ve görsel medya artık haber alma ve bilgilendirme amacından çıktı.1 şey denildiği veya yapıldığı zaman da BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ naraları atıyorlar.

bizde böyle bi uygulama olsa dersler yapılamazdı herhalde

veya yapılsa bile kimse tahtaya bakmazdı :durdurun

Bunlar Liseliden Çok Neyse,
Oranı Buranı Açacan'da Nolacak İki Şık Şık Bir Tık Tık Ötesi Var Mı :)
Atalarımız Ne Demiş Herşeyin Fazlası Zarar.

Biz bu Ab ye girmek için niye uğraşıyoruz merak ediyorum =)

haha... zamanında yapmışınız şimdi düzeltmeye çalışıyonuz...
ab de kim kime belli değil artık en azından ahlaki yapıyı biraz olsun düzeltmeye çalışıyorlar...
fransa mı ? hiç beklemezdim orası ayrı...

Atatürk'ün hayalini kurduğu Türk gençliğinin özelliklerinde 'Ahlak' ta var.. Zamanımızın gençliğine bakalım. Burda bahsetmeye gerek bile yok, hepimiz biliyoruz. Ahlaksızlık seviyesi hangi yaşlara düştü? Liselilerin hali ne durumda?? Gençlere lanse edilen şeylere bakın, dizilerdeki çarpık ilişkilere bakın. Şuan ki nesil bunlarla büyüyor.. Hızla Atatürkün istediği gençlik profilinden uzaklaşıyoruz gibi geliyor.. Kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama toplumun genel durumuna bakınca üzülmemek elde değil. çünkü kendi kendimize toplumun değerlerini törpülüyoruz.. Avrupa kendi trenini kaçırdı, umarım biz kaçırmayız

( + )

Fransada ki liselere özgürlük verilmeli destekliyorum yasakçı zihniyeti kınıyorum , saç boyanmasını ve piercing'ide destekliyorum + > ) )

Tayyip Fransa'ya uğradıda haberimizmi yok ? alla alla :D

Geri