Bu ilanın farkında mısınız?

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
2r2rvuo.jpg

Karataş ailesinin bu mesajlara teşekkür için yayınladığı taziye teşekkürü ilanını sadece Cumhuriyet gazetesi tarafından yayınlanması dikkat çekti.

Türkiye'de Sabancı suikastı, Hiram Abas, emekli Yarbay Ata Burcu, emekli Orgeneral Hulusi Sayın, emekli Oramiral Kemal Kayacan süikastleri gibi pek çok kanlı eylemi gerçekleştiren DHKP/C terör örgütünün elebaşı Dursun Karataş, 12 Ağustos'ta ölmüştü. Karataş, 15 Ağustos'ta da DHKP/C'lilerin sloganları arasında defnedilmişti.

Cenazenin ardından PKK'nın da içinde olduğu pek çok yasa dışı terör örgütü başsağlığı mesajları yayınlamıştı.

Karataş ailesinin bu mesajlara teşekkür için yayınladığı taziye teşekkürü ilanını sadece Cumhuriyet gazetesi tarafından yayınlanması dikkat çekti.

KAYNAK

Gazetenin gelir kaynağı bulmakta zorlandığını biliyorum
yani mali durumu çok da iç açıcı değil bundan
almışlardır bu mesajı diye düşünüyorum.

Cumhuriyettir olabilir ! Bir çok pis bağlantıları zaman gazetesi ile stv ile bağdaştıranları yorum yaparken ya da tv'de konuşurken görmek mümkündür!! ama böyle konular hep halının altına süpürülür genelde :) şaşmıyorum çünkü gazetenin ne mantıkla yönetildiği açık ! taraf gazetesini bile zaman gazetesi ile aynı yerde basılıyor diye ! :) cemaatçi yapanlar bunlara ne diyeceğini merak bile etmiyorum :)

teşekkürler kuzay!

Gazetenin gelir kaynağı bulmakta zorlandığını biliyorum
yani mali durumu çok da iç açıcı değil bundan
almışlardır bu mesajı diye düşünüyorum.

bu kadar basit mi yani hocam ne hani paraya sıkısıktık uyusturu sattık darbe ıcın para lazımdı teror e yardımcı olduk peki diorum baska bısey dıemıorum sıteyo sevıorum ban a gerek yok

şeref haysiyet ve vatan sevgisi herkes için anlam ifade etmez şekilde olduğu gibi

heeyy cahiller sürüsü cumhuriyet nezman kanınızı emdi memleketi cumhuriyetmi sattı siz hayatınızda cumhuriyet gazetesi okudunuzmu sürü psikolijisine sahip sürü elemanları hee bu mememleketin sürüsü aziz nesin yerden göge kadar haklı size iran rejimi lazım siz demokrasıden haklardan insanlıktan kültürden ne anlarsınız ki kalıbın içindeki ler kalıptan cıkın cevrenıze bakın herseye ınanmayın okuyun ogrenın oyle konusun sizler başınıza gelecekleri hak ediyorsunuz ne var ne yok satıldı padişahınız sizleri yeni yönetelere teslim edecek sizi sömürecekler gelecek neslimiz modern kole olacak sizbunları hak ettiniz durmak yok yola devammmm

saFINI Gazetesini yiyim Gazetenin ismine ßak taziye mesajina ßak Yazık Utanc verici..

heeyy cahiller sürüsü cumhuriyet nezman kanınızı emdi memleketi cumhuriyetmi sattı siz hayatınızda cumhuriyet gazetesi okudunuzmu sürü psikolijisine sahip sürü elemanları hee bu mememleketin sürüsü aziz nesin yerden göge kadar haklı size iran rejimi lazım siz demokrasıden haklardan insanlıktan kültürden ne anlarsınız ki kalıbın içindeki ler kalıptan cıkın cevrenıze bakın herseye ınanmayın okuyun ogrenın oyle konusun sizler başınıza gelecekleri hak ediyorsunuz ne var ne yok satıldı padişahınız sizleri yeni yönetelere teslim edecek sizi sömürecekler gelecek neslimiz modern kole olacak sizbunları hak ettiniz durmak yok yola devammmm

haha forumda fıkralar bolumu war orda paylas hıc olmassa 1 2 tesekkur alırsın:D:D

Geri