Bu IQ Testinden Geçerli Not Alan Olmadı!

SONUC : Sen bir salaksın... Hem de Allahın salağısın... Yuh be ne kadar öküzsün sen ya, bu kadar da boş beyinli olunmaz ki... Sırf bu yüzden sana kız vermezler be... (Hatta kızı verseler bile kız sana vermez...) Eğer bayansan sana hiçbir erkek tenezzül etmez be.. Senin neyine be bu testi çözmek... biz eşşek gibi çalışalım, üretelim bu testi, sen git böyle cevaplar ver.. Kusura bakma kardeşim ama sen tam bir embesil-moron karışımısın yani... Sana lazland.com ailesi olarak tavsiyemiz hemen bu siteyi terket ve bir daha da girme bu siteye...

:( :(

SONUC : Pek kültürlü bir insan sayılmazsın açıkçası.. Hatta hiç kültürlü bir insan sayılmazsın... Zira biraz kültür partekülüne sahip olsan böyle cevaplar vermezsin teste... Ulan iki eşşek yaşına geldin hala düşünmekten acizsin... Hayvanlar bile düşünmeyi öğrendi sen öğrenemedin... Geçen bir zürafaya yaptırdık bu testi, inan senden yüksek puanlar aldı... Olsun üzülme kültürlü olmamak ayıp değil, kültürsüz olduğunu bilmemek ayıp.. (Şimdi sen bu sözü de anlamamışsındır... Yani diyoruz ki sana altın semer vuralım diyoruz ama sonucun değişmeyeceğinizi bildiğimiz için yapmıyoruz)

hahaha süperdi...

ßana qelmiş qeçmiş En iyi sonucu aldın dedi. Ama Ahirete qitSen Sana sorsalar Ne yaptın Deseler Sen " Test Çözdüm " mü diyeceksin ? dediler. Zamanını iyi harca fln fistan işte :p

cozerken belliyde sacma oldugu ama sorular cok komık yaw cozmeden duramıyo insan neyse eline saglık:D

SONUC : Bravo! Seni canı gönülden tebrik ediyoruz sevgili arkadaşımız... Şu ana kadar alınabilecek en yüksek puanı topladın... İşte bu anda senden kendinle başbaşa kalıp düşünmeni istiyoruz.. Şimdi o sorulara verdiğin cevaplardan dolayı kendini mutlu hissediyorsun ama düşün bakalım şu an ne kadar saçma bir iş yaptığını... Hadi bizim işimiz gücümüz yok bu testi hazırladık. Peki ya sen? Sen ki bu ülkenin yüksek refah seviyelerine gelmesine katkıda bulunabilecek, üretken, pozitivist(bu nedekse şimdi), hayata gülen gözlerle bakan, yarınlardan umutlu bir kişisin ama zamanını bu şekilde sana hiçbir sosyal getirisi olmayacak bir testi çözerek harcadın.. Hem de verdiğin cevaplara sen bile inanmıyorsun.. Değil mi? Umarız başın göğe ermiştir.. Yarın öbür gün öldüğünde Allah sorsa sana ahiret için ne yaptın diye, sen “Allah’ım test çözdüm” mü diyeceksin... Yazık sana çooook yazık... Bu ülkenin senden beklentileri vardı ama sen herşeyi bir kenara iterek bu saçma oyuna alet oldun... Acıyoruz sana acıyoruz... Hem de çok acıyoruz.. Senin için yapabileceğimiz en iyi ve en son iyiliği işte şimdi yapıyoruz sevgili arkadaşımız:BOĞAZ KÖPRÜSÜNE GİTMENİN EN KOLAY YOLU BEŞİKTAŞTAN KADIKÖY OTOBÜSÜNE BİNMEKTİR... Allah taksilatını affetsin (amin)
:(:(:(

hani bişe demiş ya bu okul kız lisesi olsun deyip sonra da bu okuldaki erke öğrenciler die başlamış orda koptum haa

Olay Güzel Bir Oalay Ama Çok Aşalıyo Yaaa hahahahah Kendi Kendime Sinir oLdumn Puhahahah Olayabak Harbiden Sinirlendim Kendimee :D:D:D:D:D:D::D:D

Ama Site için Salakça Bişeee Kendi Sitesinden Sogutur Adamı Be O :D

Eline Saglık...

SONUC : Bravo! Seni canı gönülden tebrik ediyoruz sevgili arkadaşımız... Şu ana kadar alınabilecek en yüksek puanı topladın... İşte bu anda senden kendinle başbaşa kalıp düşünmeni istiyoruz.. Şimdi o sorulara verdiğin cevaplardan dolayı kendini mutlu hissediyorsun ama düşün bakalım şu an ne kadar saçma bir iş yaptığını... Hadi bizim işimiz gücümüz yok bu testi hazırladık. Peki ya sen? Sen ki bu ülkenin yüksek refah seviyelerine gelmesine katkıda bulunabilecek, üretken, pozitivist(bu nedekse şimdi), hayata gülen gözlerle bakan, yarınlardan umutlu bir kişisin ama zamanını bu şekilde sana hiçbir sosyal getirisi olmayacak bir testi çözerek harcadın.. Hem de verdiğin cevaplara sen bile inanmıyorsun.. Değil mi? Umarız başın göğe ermiştir.. Yarın öbür gün öldüğünde Allah sorsa sana ahiret için ne yaptın diye, sen “Allah’ım test çözdüm” mü diyeceksin... Yazık sana çooook yazık... Bu ülkenin senden beklentileri vardı ama sen herşeyi bir kenara iterek bu saçma oyuna alet oldun... Acıyoruz sana acıyoruz... Hem de çok acıyoruz.. Senin için yapabileceğimiz en iyi ve en son iyiliği işte şimdi yapıyoruz sevgili arkadaşımız:BOĞAZ KÖPRÜSÜNE GİTMENİN EN KOLAY YOLU BEŞİKTAŞTAN KADIKÖY OTOBÜSÜNE BİNMEKTİR... Allah taksilatını affetsin (amin)

Yalnız şöyle bi durum varki hiçbir soruyu okumadım yani salladım....:)

Bravo! Seni canı gönülden tebrik ediyoruz sevgili arkadaşımız... Şu ana kadar alınabilecek en yüksek puanı topladın... İşte bu anda senden kendinle başbaşa kalıp düşünmeni istiyoruz.. Şimdi o sorulara verdiğin cevaplardan dolayı kendini mutlu hissediyorsun ama düşün bakalım şu an ne kadar saçma bir iş yaptığını... Hadi bizim işimiz gücümüz yok bu testi hazırladık. Peki ya sen? Sen ki bu ülkenin yüksek refah seviyelerine gelmesine katkıda bulunabilecek, üretken, pozitivist(bu nedekse şimdi), hayata gülen gözlerle bakan, yarınlardan umutlu bir kişisin ama zamanını bu şekilde sana hiçbir sosyal getirisi olmayacak bir testi çözerek harcadın.. Hem de verdiğin cevaplara sen bile inanmıyorsun.. Değil mi? Umarız başın göğe ermiştir.. Yarın öbür gün öldüğünde Allah sorsa sana ahiret için ne yaptın diye, sen “Allah’ım test çözdüm” mü diyeceksin... Yazık sana çooook yazık... Bu ülkenin senden beklentileri vardı ama sen herşeyi bir kenara iterek bu saçma oyuna alet oldun... Acıyoruz sana acıyoruz... Hem de çok acıyoruz.. Senin için yapabileceğimiz en iyi ve en son iyiliği işte şimdi yapıyoruz sevgili arkadaşımız:BOĞAZ KÖPRÜSÜNE GİTMENİN EN KOLAY YOLU BEŞİKTAŞTAN KADIKÖY OTOBÜSÜNE BİNMEKTİR... Allah taksilatını affetsin (amin)

4) “Ragıp bayramda kendine bir lolipop aldı.” Cümlesinde aşağıdakilerden hangisi değişirse cümlenin anlamı değişmez..?

A: Ragıp’ın cinsiyeti.

B: Bayramın yılbaşına denk gelmesi.

C: Ragıp’ın lolipop yerine Marlboro alması.

D: Lolipop’u Ragıp yerine Nizam’ın alması (kardeşi)

E: Ragıp’ın lolipop parasıyla geneleve gitmesi.

1) 37 kişilik bir sınıfta kız öğrencilerden bir kısmı Fransızca bir kısmı İspanyolca bir kısmı ise hem Almanca hem de Türkçe konuşmaktadır. Kalanlar ise kendi aralarında konuşup gülüşmektedir. O sınıftaki erkek öğrencilerin tamamı bütün dilleri konuşabilmektedir. Okulun bir kız lisesi olduğu varsayılırsa, hem Hintçe düşünüp Farsça yazabilmekte, hem de okulu bırakıp hayvan maması işine girebilme yetkisine sahip kaç öğrenci vardır ve coğrafyacının adı nedir?

A: 18 Nebahat

B: 13 İbo Dayı

C: 19 Zebel

D: 10 Pala Remzi

E: 60 Şaziye

bu ikisine koptum ben de:)

Bravo! Seni canı gönülden tebrik ediyoruz sevgili arkadaşımız... Şu ana kadar alınabilecek en yüksek puanı topladın... İşte bu anda senden kendinle başbaşa kalıp düşünmeni istiyoruz..

Sadece ßirinci Soruyu Okudum. ßaktım ßunu Yapan Delinin Teki Bende Hepsine E Şıkkı Cevabını Verdim Ayıp oLmasın Diye :D:D:D:D

hahahaha...millet artık neyle uğraşacağını sanmış...artık vatana millete hayırlı elvat yetişmio snki önceden yetişiodu :p

7xlnimf.jpg

:D:D

Geri