Bu JİTEM den Ne İstiyorlar

qweqqq

New member
Reaction score
0
[FONT="[SIZE="4"]Comic Sans MS"]Arkadslar Bu Günlerde Dikkat Ediyorumda Bu ERGENEKON Davasında Hep YA MİT'e yada JİTEM'e Yükleniyorlar Arkadaslar Bu İstihbarat Servisleri Malumunuz Jandarma Tarafında Yönetiliyor Benim Şahsi Düşüncem Jandarmayı Etkisiz Hale Getirmek İçin Uğraşıyorlar Neden Derseniz Artık Malumunuz Neredeyse Amerika Tarafından Yönetilir Hale Geldik Jandarma'da GenelKurmay Başkanlığı Tarafından Yönetiliyor Bunların Niyeti Askeri Devletin İç İşlerinde Çıkartıp Daha Rahat Olmak İstiyorlar Bence Bunun İçinde İşte Son Günlerde Gündemden Düsmeyen Ergenekon Davasını Kullanıyorlar Sözüm ona JİTEM'i MİT'i Bize Kötü Gösterip Jandarma'ya Karşı Bir Karalama Kampanyası Yapıolar Lütfen Bu Tür Oyunlara Gelmeyin İnanın Bana Televizyonlarda Gördüklerimizle Gerçek Çok Farklı BU KONUYLA İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... LÜTFEN KÜÇÜMSEMEYİN BU ÜLKEYİ HİÇBİR DEVLET SAVASARAK YIKAMADI AMA BÖLEMEYE GELİNCE NEDENSE HEPİMİZ BÖLÜNÜYORUZ...[/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/FONT]

Evet arkadaşım.Geçmişte terörle mücadele esnasında JİTEM içinde itirafçılar ve bazı yoldan çıkmış ve maddiyat peşinde koşanlar olmuştur.Bununla birlikte diger fikirlerini destekliyorum.Ordu düşmanı emperyalizt ve işbirlikçileri Milli ne varsa onları yok etme çabası içine girmişlerdir.

mit i sanmıyormda jitemi yıkacaklardr
bu hükümet yüznden ülkede ne olsa kesin bunun içinde bşey vardr die yaklaşıyorm
ne biçim bi hükümet ülkeyi insanları kararsızlığa yorumsuzluğa itip rant sağlamaya çalışıyor
aklıma izleyenler varmı bilmiyorm ama kesinlikle izleyn derm "v for vandetta" geliyor.ve umarm sonumz hernekadar sanmasamda filmdeki gbi olr inşalllaaaaa.....

Vala Bu Gidişhatımız Iyi Deil Arkadaşlar Yarın Birgün Bizide Amerikaya Satarlar :d

Ergenekon gereğinden fazla uzadıysa amacı bellidir. Utanmasalar milattan önce de vardı diyecekler buna. Bu kadar tantana arasında daha ne JİTEM'ler kaynayacak kim bilir...

kusura bakmayın diğer yorumları okumadım ama bana jitem ve mitteki yapılanmaya dikkat çekiliyormuş gibi geldi

bi dikkat çekme yok işte bazı kişiler askeri ayak bagı olarak gördükleri için böyle karalama kampanyası yürütüyorlar

amaaannn safsata bu işler bir derin gider bir derin gelir
hükümetn çıkarları ters düşmüş adamlarla kapatmışlar ağızlarını
zamanında -hç istanbulda kürt olaylarını duyanınız oldumu bilmiyorm- kürt mafya liderlerini öldürüp onların yerlerine adam geçiriyolardı
sıkı durun
bunu yapan hükümetti devletin çok fazla açığı vardı ve bi şekilde kapatması lazımdı
beyaz satanları kendi tarflarından seçtiler ve sattılar
şimdi darbemi yaparlar binamı havaya uçururlar bilmem ama bunu yapanları hükümet zaten biliyodu tayyeap te çok ii biliyodu bilmeyen bitek bizdik

Böyle Giderse Daha çok Istihbarat Servisleri Yanar çünkü Bazılarının Işine Gelmiyor

Beyler Yorumlarınızı Bekliyorum...

yorumlarınızı
bekliyorum....

Çok Doru Söylemişsin Kardes Bu Şerefsizlerin Amacı Ülkeyi Bölmek

Ne mi istiyorsuz JITEMden?
Neden "guya" bizim yararimiza kurulmus olan bir teskilatin
yillarca bizden gizlenildigini ve genelkurmaydan defalarca
yalanlandigini bilmek istiyorum!

Nereden uUmasum insanlari oldurme, ekonomiyi zor duruma sokmak icin
elinden geleni yapma, istikrarsizlik, huzursuzluk, dusmanlik
yaratma cabasinin gucunu nereden aliyor bilmek istiyorum!

Konuyu acan arkadasa da tesekkur ederim. Dikkat edilmesi
gereken bir hususa parmak basmis, katilmadigim noktalar olmamasina ragmen.
Evet, jandarma kontrol altinda alinmak isteniyor. Ama bu halkin,
demokrasinin kontorlu altina alinmali. Ulkeyi yoneten insanlar,
bu ulkenin sectigi insanlardan ibaret olmalidir. Iki kutup guclerin
savasi arasinda halkin hep zarar gordugunu gecmiste gorduk.
Avrupada benzeri bir model ile Jandarma en yakin zamanda
Icisleri Bakanligina baglanmalidir. Boyle kimin eli kimin cebinde
bilmiyoruz. Iceride neler ceviriliyor kimin haberi var!?

Arkadaşım öyle Diyorsun Ama Adamlar Diyorki Her Türlü Yasadışı örgütte Adamları Var Diyor Ee Arkadaş Tutupta Cafe De Falan Adamları Olacak Halleri Yok Dimi Sonuç Ta Adamlar Istihbarat Yapıor Tabiki Adamları Olacak Dorudur Halk Hep Bundan Zarar Görmüştür Ve Böyle Gidersede Görmeyede Devam Edecektir... Peki Bişi Sorcam Bizim Hiç Mi Suçumuz Yok Ayıptır Sölemesi Eşek Olduktan Sonra Semer Vuran çok Olur Biz Kendimizi Savunmassak Elin Adamı Bizi Düşünür Mü... Ekonomiyi Zora Soktuu Konusunda Arkadas Sen Jitem'e Bakana Kadar Daha Kimler Kimler Türkiye'nin Nelerini çalıor Bunların Hepsi Birer Oyun Adamlar Bizim Gibi Deil Adamlar 50-60 Sonrası Için Oyunlar Oynayıp Planlar Yapıor Biz Daha Bunun Acısını çok çekeriz çünkü Kendi Haklarımızı Savunmuyoruzzz...

:d Evet Işte Bizide özelleştirir....

Konuyu açan kardeş ikidebir yorumlarınızı bekliyorum demiş durmuş ama bu kendinden menkul sığ ve basit cümleye ne yorum yazılar onu bilemedim..
Kardeş yorum yazılsında sen bir konuyu doğru bir zeminde ne demek istediğini iyi anlatsan anlıycaz.. jitemi miti ikisinide askeri istihbarat jandarma istihbarat diye aynı yere koymuşsun bilgi eksik bu bir. ikincisi sana şu kadarını söyliim hadii yorum dedinde ::: kötü niyetli menfaat düşkünü kişilerden sızma olmuş diyor bir arkadaşş; adama sormazlarmı bu nasıl istihbaratki kendi içine sızandan haberi yok kalkmış milletin devletin istihbaratını yapıyor bu yönde devletten maaş alıyor,güvenliğimiz ondan soruluyor madem demezxlermi? yani kendi içine sızan kötü kişilerle başa çıkmazyan bundan hberi olmayan ergenekon gibi yapılanmalardan ruhu habersiz bir istihbarat ne işe yarar demezlermi? işe burdan bakınca ne diye askeri yıpratmak istiyorlar moduna giriyosunuz..asker olan bitenden habersizse ona türk askerimi denirmiş. laf olsun kabilinden soru sormuuşsun konu açmışsın al sana yorum ...şimdi sen yorumla ben dinleyeyeim...
:victory:victory

Her yonetımde oldugu gıbı jıtemdede olması normal,ulkede çakaldan cok ne var

Iyi Dinle Bak Birincisi Ben Jitem Jandarma Falan Derken Yani Askerden Bahsetmek Bunlar Askeri Devletin Iç Islerinden çekip Daha Rahat Hareket Etmek Istior Ikincisi Nasıl Bir örgütt Diyorsun Ya Arkadas Sen Bütün Arkadaslarının Ne Yaptığını Adın Gibi Biliyormusun Bilemessin Dimi Onlarda Her Nekadar Kontrol Etsede Sonuçta Bulamaya Bilirler Millet Vekili Kimki Arkadasım Bende Insanım Sende Oda Ne Yani Nedemek Nasıl Izlerler Yapacak Istedini Sonra O Millet Vekili Ya Istedini Yapacak ülkesini Satacak Onu Kimse Izleyemiyecek Ha öle Bişey Olmaz O Kim Ya Oda Sen Ben Gibi Suç Işlediğinde Madem Cezalandırılmıo Ozaman Ne Işler Karıştırdığı Kontrok Edilecek Ve üçüncüsü Tv Lerle Gerçek Hayat çok Farklı Sana Bi örnek Vercem Su Cumhurbaskanı Seçilce Zaman Mitingler Olduya Hani Izliyorum Tv Den Ana Haberleri Stv Yi Açtım Röportaj Yapıor Adama Soruyor Nie Burdasınız Die Adamda Elencesine Geldik Bilmioz Falan Dio Sonra Açtım Kanal D Yi Adamlar Röportaj Yapıor Işte Yine Aynı Soruyu Soruyor Adam Işte Biz Atatürk'ün Bekçileriyia Vatnımızı Din Devleti Yapmayacaz Diyor Yanlıs Anlamayın Ha Ben Burda Konusan Lara Bişi Demiyorum Benim Dikkat çekmek Istediim Nokta Işte Ikiside Birbirinden Farklı Söylüyor Eeee Biz Neye Inanalım Arkadas Tv Lerde Izlediin Hiç Birşey Gerçek Deilk Inan Bana Böyle Bizim Kanımıza Giriolar Işte

helal olsun size suç işlemek için kurulmuş bir örgütede sahip çıktınızya

Jitem PKK nın nefretini ve korkusunu kazanmış işlerini ve icraatlarını pekte kimseden icazet almadan uygulayan ama sonuçta jandarma kökenli askeri disiplinle kurulmuş bir oluşumdur... ergenekon davasında Jitemin alenen hata yaptığına dair bir KANIT olmamakla birlikte kanıtlar sözde içinde bulunmuş insanların jitemin ne kadar adi bir örgüt olduğunu anlatan ifadelerden ibaret ... Bana hikaye gibi geldi... bi insan hele istihbarat örgütünde çalışmış biri bu kadar açık ifadelerle örgütünü satmaz.. Bildiğim şudurki PKK nın ezeli düşmanı devletin hangi yapılanmasından olursa olsun benim dostumdur...

Geri