Bu JİTEM den Ne İstiyorlar

basiclife::diyorki:!!!Iyi Dinle Bak Birincisi Ben Jitem Jandarma Falan Derken Yani Askerden Bahsetmek Bunlar Askeri Devletin Iç Islerinden çekip Daha Rahat Hareket Etmek Istior Ikincisi Nasıl Bir örgütt Diyorsun Ya Arkadas Sen Bütün Arkadaslarının Ne Yaptığını Adın Gibi Biliyormusun Bilemessin Dimi Onlarda Her Nekadar Kontrol Etsede Sonuçta Bulamaya Bilirler Millet Vekili Kimki Arkadasım Bende Insanım Sende Oda Ne Yani Nedemek Nasıl Izlerler Yapacak Istedini Sonra O Millet Vekili Ya Istedini Yapacak ülkesini Satacak Onu Kimse Izleyemiyecek Ha öle Bişey Olmaz O Kim Ya Oda Sen Ben Gibi Suç Işlediğinde Madem Cezalandırılmıo Ozaman Ne Işler Karıştırdığı Kontrok Edilecek Ve üçüncüsü Tv Lerle Gerçek Hayat çok Farklı Sana Bi örnek Vercem Su Cumhurbaskanı Seçilce Zaman Mitingler Olduya Hani Izliyorum Tv Den Ana Haberleri Stv Yi Açtım Röportaj Yapıor Adama Soruyor Nie Burdasınız Die Adamda Elencesine Geldik Bilmioz Falan Dio Sonra Açtım Kanal D Yi Adamlar Röportaj Yapıor Işte Yine Aynı Soruyu Soruyor Adam Işte Biz Atatürk'ün Bekçileriyia Vatnımızı Din Devleti Yapmayacaz Diyor Yanlıs Anlamayın Ha Ben Burda Konusan Lara Bişi Demiyorum Benim Dikkat çekmek Istediim Nokta Işte Ikiside Birbirinden Farklı Söylüyor Eeee Biz Neye Inanalım Arkadas Tv Lerde Izlediin Hiç Birşey Gerçek Deilk Inan Bana Böyle Bizim Kanımıza Giriolar Işte.....

loopused diyorki::!! ben bişey anlmadım..yorumsuz...anlayan varsa anlatsın bu cümlelerden..

Anlayan Anlar Elbet Sen Anlamasanda Olur

Birilerinin artık vatan hainlerinin her türlü kılığa girebildiğini ve her türlü yapılanmada bulunabileceğini anlaması lazım. Her milli olanı senden sanma, her gördüğün sakallıyı deden sanma.

Kimse Yeni Farketmedi Ama Bazıları Hiç Bişi Anlamıo Adam Suç Işlemek Için Kurulmuş örgüt Diyor Böyle Bir Laf Mı Var Ya Işte Bizleri Böyle Kandırıp Beynimizi Yıkıyorlar

olaya jitem in karalanması kimin veya kimlerin işine yarar yönünden bakacak olursanız gerçekleri görürsünüz

Ne Olcak Aslında Hepsi Oyun Bölle Böle önce Bizim Için çalısanları Kötülücekler Sonra Birbirimize Düşürcekler Böle Böle Bölünecez....

Bilmem okur musunuz ?

CEM ERSEVER VE JİTEM GERÇEĞİ ve Öldürülen Dr. Necip Hablemitoğlu nun KÖSTEBEK kitapları ,belki yardımcı olur aşağıda da 2 tane jitem ve kurucusu Rahmetli Cem ERSEVER le ilgili birkaç makale var.(Türk evladı okumalı,böyle kolay kanmamalı)

http://jitem.wordpress.com/2007/06/11/binbasi-cem-erseverin-itiraflari-1bolum/
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=1229

JITEM,KONTRGERILLA nın Demirel tarafından deşifre edilmesinden sonra legalleştirilmiş halidir.Kontrgerilla kısaca teröre teröre yakın derece ! karşılık verilmesidir,yasal degildir elbet ve yukarda bir arkadasın dedigi gibi içine karalama amaçlı bazı şahıslar sızmış olabilir.Bu her gizli örgüt ve kurumda normaldir.JITEM in çalışma alanı olan terör bölgesinde bu daha da yüksek bir ihtimaldir. Ve bunu kendi çıkarı için kullanmayada hazır ANTI-ERGENEKONCULAR da bu fırsatı kaçırmamışlardır doğal olarak.Keza diger teskilat içinde aynı seyler gecerlidir.

KÖSTEBEK adlı kitapta teskilatlarda ki kadrolasmalardan bahsetmişti Hablemitoğlu ama bu onun daha uzun yasamasını engelledi malesef.Hükümetteki bazı şahıslar bunları hem kendi kadroları, hemde gelecekte yapmayı planladıkları şeyler için kullandılar ,askere de JITEM ve tutuklanan generallerle cok acık bir mesaj verildi bence.

UMARIM OKURSUNUZ ARKADASLAR VE YANLISIM VARSA UYARIRSINIZ !

2 SORU

İşin arkasında sadece hükümet mi var acaba ?

Gözaltına alınanlar arasında neden hiç POLİS yok ? (amir - müdürü geçtik,polis memuru bile yok ! )

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3431579' Alıntı:
olaya jitem in karalanması kimin veya kimlerin işine yarar yönünden bakacak olursanız gerçekleri görürsünüz

sana katılıyorum arkadaş...

Evet Doru Söylüyorsunuz Zaten Benimde Dikkat çekmek Isteddiğim Nokta Bu Yani Koca Bir Teşkilat Oluşum Da özellikle Bu Işlerle Urasan Bir Teskilatta Elbette Polis Olacak Hep Nedense Pasalar Gözaltına Alınıo Hiç Arkadasın Dediği Gibi Nedense Aralarında Amir Yok Işte Bunların Nieti Askeri Devredısı Bırakmak Yani Tamamen Jandarmaya Yönelik Böle Yaparak Bize Jandarmayı Kötüleyip Yavas Yavas çesitli Oyunlarla Jandarmayı Yani Askeri ülkenin Içinden çekip Oyunlarını Daha Rahat Oynamak Istiyorlar ülkemizin üzerinde

Aslında hersey apacık ortada,bazı cemaat ve tepedekilerin sızıp dogru dürüst kadrolasamadıgı tek yer neresi ,ORDU....Bunun içinde gereğini yapıyorlar.

arkadaşlar jitemin kuruş amacı sadece mevcut hükümete karşı bilgi toplamak dindar insanları ,siyasetçileri fişlemek doğudaki memur lojmanlarının çöplerini karıştırıp yimpaşa veya dindar bir alış veriş merkezi olarak bilinen mağazanın poşetini aramak doğuda faili meçhul cinayet işleyerek oranın hakını devletine düşman etmek allah aşkına neyini savunuyorsunuz ülkenin altına dinamit koyuyorlar

arkadaşlar jitemin kuruş amacı sadece mevcut hükümete karşı bilgi toplamak dindar insanları ,siyasetçileri fişlemek doğudaki memur lojmanlarının çöplerini karıştırıp yimpaşa veya dindar bir alış veriş merkezi olarak bilinen mağazanın poşetini aramak doğuda faili meçhul cinayet işleyerek oranın hakını devletine düşman etmek allah aşkına neyini savunuyorsunuz ülkenin altına dinamit koyuyorlar

Kardes JITEM in kuruluşuyla ilgili biraz bilgi sahibi olmak istersen Cem ERSEVER ile ilgili şeyler oku dedigin gibi olmadıgını görürsün.

Koyarlarken Gördün Mü Canım Dinamiti Bazıları Dinamiti Alıo Oraya Koyuyo Sonra Adamlara Bi Yalanla Göreve Gönderio Tak Orda Adamların üstüne Kalıo Herkez Adamlara Suç Atıo O şemdinli Olayını Kim Tam Olarak Bilio O Kitap Evinin Sahibi Basta Teröristti Ve Kime Git Sor Orda O Adamı Anlatsınlar Sana Ne Oldunu Olay Olduktan Sonra Ikitane Uydum Akıllı Geldi Millete Verdi Gazı Verdi Gazı Sonra Olaylar çıktı

Arkadaş Nerden Biliosun Ben 8 Yıl şemdinlide Kaldım Ve Suan Vandayım Hiç Kimse Sandığın Gibi Deil

bakmak vardır bide görmek vardır. sen kalmışsın yaşamamışsın. teşekkürler. polemik olmasın lütfen sen kendi düşünceni yazmışsın bırak bende kendi düşüncemi yazayım. dimi?

ya arkadaşlar jitemin kurucu genarali , albayı ceza evinde albayın evinde 280 tane bomba çıktı haklarında çok büyük iddialar var.yani asker oldumu illa kollamakmı lazım her yerde her kurumda çürükler var.28 şubat sürecindeki jitemin icraatlarını okuyun öğrenin elinizin altında internet var.yoksa asker bizim canımız kardeşimiz.biz peygamber ocağı biliriz

Geri