Bu kağıtta ne yazmaktadır?

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
Zengın Bir adam Okuma yazma bilmiyor...Birgün Lokantada yemek yedıkden sonra ellerını yıkamaya gidiyor....Geldıgınde masasında hesap haricinde bir kağıt buluyor...Okuma yazması olmayan adam garsona kagıtta yazanı sordugunda garson okudukdan sonra adamı döve döve dısarı atıyor hesabı bile almadan... Eve geldıgınde karısına soruyor hanım böle böle lokantada basıma bunlar geldı dıyerek karısınada sorar ne yazdıgını ne yazıkkı karısıda okudukdan sonra bosanma davası acmaya gider. Üniversitede okuyan ıkı cocuguna sorar cocukları okudukdan sonra evi terkederler...Bosanmak ıcın mahkemede olduklarında hakıme sorar hakım bey karım benı bu kagıt yüzünden bosamakdadır...Ne yazıyor burda hala bilmiyorum dedıgınde hakım okudukdan sonra adamın hakkında direk idam kararı almısdır... İdam edilecegı ıcın cellat geldıgınde soruyor Allah aşkına Cellat diyor bu kagıt yüzünden ölecegım ne yazıyor bunda diyerek benım carem nedir diye soruyor cellatın cevap ı ıse senın tek carem ölüm diyor... Arkadaslar sizce bu kagıtta ne yazmakdadır ..?

İpucu = Cvp ıse 3 harfden olusmakdadır

cok merak ettim cidden ne yaziyor da herkes kaciyor ondan :eek:ha

3 harf cin mi:)

:S Terbiyesiz bişey mi acaba?3 harfli ne olabilir ki :S

sakın yazmayın idama gidersiniz :))

bilen birileri varsa bi zahmet yazsınlar gece gece uyuyamıyorum düşünmekten xD

Cvp ( üç harften oluşuyor) denmiş ama aslında cevap 3harften oluşmuyor. Cvp kelimesi 3harfli denmiş, ( c-v-p) tuzak yani Bu kağıtta ne yazıyor ve cevabı içinde kısımlarınıda birleştirince şu ortaya çıkıyor. Bu kağıtta yukarıdaki hikaye yazıyor.

:D

Cvp ( üç harften oluşuyor) denmiş ama aslında cevap 3harften oluşmuyor. Cvp kelimesi 3harfli denmiş, ( c-v-p) tuzak yani Bu kağıtta ne yazıyor ve cevabı içinde kısımlarınıda birleştirince şu ortaya çıkıyor. Bu kağıtta yukarıdaki hikaye yazıyor.

:D

Biraz daha açıklayabilir misin?

3 harfli deil ama bi cevabım var.

bence adama lokantada bi kadın tanışalım die yazı yazdı.

karısına gösterdiğini aldattığını düşündü.çocukları annelerinin üstüne gül koklamasına dayanamadı.hakim adamı gay sanıp kendisine sarkmaya kalkıştığını sandı.cellatda aynı durumda

genelde verilen cevaplardan biride buydu...

Aslında cevap üç harften oluşmuyor "cvp" kelimesi üç harften oluşuyor.Cevabı ise kağıtta bu hikaye yazıyor...

kuzay arkadaşımızın cevabı doğru tebrikler kuzay :clap

VALLA BENİM AKLIMA Bİ CEVAP GELDİ AMA BİLMİYORUM DOĞRUMU AMA ÜÇ HARFLİ DEĞİL....

bakın garsona sormuş adamı dövmüş karısına sormuş boşamış ÖZELLİKLE ÜNİVERSİTELİ diye yazılmış yani kağıdı üniversiteye giden birisi bile okuyamamış bence hatta hakimde okuyamamış ve bu kağıdı nasıl okuyamam diye sinirlenmişler bence:biggrin

Geri