Bu Kadarına Da PES !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Sonunda Bunu Da Yaptılar !!!

Bekaret hapı çıktı

Bu hap ile gelinin bakire çıkmaması halinde boşanmaların önüne geçilecek. Nasıl mı?
Hollanda'nın Utrecht Hastanesi, "bekâret hapı" üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yetkililer "bekâret hapı" ile gelinin bakire çıkmaması halinde boşanmaların önüne geçilebileceğini açıkladı.

Sabah'ın haberine göre, cinsel ilişkiye girmeden yarım saat önce alınacak "bekâret hapı" ile kanamanın sağlandığı ifade edildi. Dr. Ineke van Seumeren, çok sayıda Müslüman kızın "kızlık zarı dikimi" için başvurduğunu belirterek, "Müstakbel eşleriyle konuşmalarını tavsiye ediyorum. Ancak bu konunun tabu olduğunun farkındayız. Başka çaresi yoksa "bekâret hapı"nı veriyoruz" dedi.

KAYNAK: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=106497

bune kardesim puzzle mı bu boz yap boz yap

Yuhh bea HeLaL waLLa , ama bu bi bakıma yoLdan cıkarır _ "nasıL oLsa bekaret hapı va geL bakaLım arkaya ... bu böLe gider :)"

abi hap nerdeymiş :hhmanD

inanmıyorum ya.kadınlar bu kadar nasıl alçabiliyorlar.tamam bu hapla eşini kandırdın,peki kendini ve allahı kandırabilcekmisin.kızlık zarı saflığın ve temizliğin simgesidir.ya saf ve temiz değilsen ne anlamı varki zarın zaten.yazık ya.bazen nasıl bir dünyaya kız evladı doğurdum diye yakınıp duruyorum.başlı başına iğrenç bişey.ben tek eşlilikten yanayım.başkasını kandırmışsın ne fayda benim içim rahat olmadıkça.bu ilaça tamamen karşıyım.yaptıysan erkek gibi sölersin eşine yapmadıysan zaten tertemiz olduğunu anlar.bence erkekler bunu haketmiyor.aptal yerine koymak bu düpedüz.hem ilerde o pis vücudunla nasıl doğurcaksın tertemiz saf günahsız çocuğu.o bebek hakediyormu bir çöplükte 9 ay durmayı.ah ah çok kötü ya.genç kızlarımız inş böle hataya düşmezler.ufacık gelip geçici bir zevk için inanın değmez.kendinize olan saygınızı yitirmenize değmez.hiçbir erkek kandırılmayı haketmiyor bence son sözüm bu.bu ilaca kesinlikle hayır..

Geri