konunun açıldığı bölümün moderatörü her ne kadar aksini iddaa edip konuyu savunsada burada "örtünmeyen" kadınlar günahkar ilan ediliyor kimse unutmasınki bu ülkede milyonlarca örtünmemiş ama dinini içinde yaşatan analarımız bacılarımız var her fırsatta söylüyorum yine söyliycem sitemi seviorum hackhelle tanıştığım günden beri şu pcnin başında daha çok vakit geçiriorum ama bu tür bağnazlıklara gelemiorum yani ben islam ve insan başlığında açılan hiç bir konuya yorum yazamıyacakmıyım yada her yazdıımda pm yoluyla olsun başka şekillerde olsun hakaretleremi maruz kalıcam noolur artık birileri birşey yapsın ben gerçekten üzülüorum yani o bölümde 3hafta önce bir başlık açmıştım tüm duyarlı arkadaşlara isimli aynı mod arkadaş konuyu kapamıştı kapamasının gereksiz olduğunu söyleyip rica etmiştim geri alması için bana özel mesajla öneriler bölümüne alındığını söylemiş mesaj duruo ancak konum geri dönüşüm kutusuna atılmış yani birikti herşey ondandır bu kadar konuşmam umarım kimseyi kırmamışımdır saygılarımla....