bu nasıl bir sorun anlamadım

kaan2002

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 40 gb lik hard diskim c ve d diye 2 bölüme ayrılmış olup gerek c olsun gerek d bölümü olsun çif tıklayınca birlikte aç menüsü çıkıyor ancak sag tıklayıp aç deyince normal açıyor virüsmü kaptım bu sorunu nasıl giderebilirim saygılar

sistemde virüs var,nod32 tavsiye ederim...

virüsle bi alakası olmadığından eminim ama neden olduğu hakkında bi fikrim yok

valla arkadaşlar çözemediğim için bende hem c ye hem de d kısmına format attım ondan sonra c ye sistemi kurdum şu an c ve d çift tıklama ile açılıyor ancak böyle çözebildim

arkadaşlar sorunu google yaz bi dosya sölüyo onu indir kur sorun düzeliyo

arkadaşlar 40 gb lik hard diskim c ve d diye 2 bölüme ayrılmış olup gerek c olsun gerek d bölümü olsun çif tıklayınca birlikte aç menüsü çıkıyor ancak sag tıklayıp aç deyince normal açıyor virüsmü kaptım bu sorunu nasıl giderebilirim saygılar

çözüm basit denet,m masasından klasor seçeneklerine gir görünümden gizli dosyaları gösteri tıkla ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle yi kaldır tamam de daha sonra c ve d deki autorun dosyalarını sil. eğer düzelmezse güzel bir format at. çünkü bu hatayı yapan bir sürü virus var bazıları bu yöntemle silinmiyor. antivirus o dosyayı viurs olarak görmeyebilir. çünkü virus değil sadece virusu çalıştıran bir dosya.

Geri