bu ne acayip bişey.. yardımmm lütfenn((

ozan_srht

New member
Reaction score
0
arkadaslar pc acıkken arada bir nokianın mesaj sesi (dıt dııt dıt dııt) geliyor.. bu ne olabilir?? bulamadımmm kafayı yiycem yaaa:vur:vur:vur:vur

Mesaj GeLiyodur BiLgisayarına. :durdurun Pek Büyük Bi Sorun SayıLmaz. Arka PLanda ÇaLışan ProgramLardan Birindendir. MisâL En Basitinden Msn PLus'ta Kişiye ÖzeL Oturum Açma Sesi ayarLayabiLiyorsun. Başka Herhangi Bi Programda Da BöyLe Bi Durum Vardır. ÇaLışan ProgramLarı KontroL Et.

Mesaj GeLiyodur BiLgisayarına. :durdurun Pek Büyük Bi Sorun SayıLmaz. Arka PLanda ÇaLışan ProgramLardan Birindendir. MisâL En Basitinden Msn PLus'ta Kişiye ÖzeL Oturum Açma Sesi ayarLayabiLiyorsun. Başka Herhangi Bi Programda Da BöyLe Bi Durum Vardır. ÇaLışan ProgramLarı KontroL Et.

çalışanları ettim.. ama ses yine geldi.. msn falan kapalıykende geldi.. halen arıyorum sorunu ama garip bişey bulamadım:((( off yaa format zamanı mı geldi yine:(((

Ayni ses bendede var hatta birgün telefonuma baktım mesaj geldimi diye
Bence msn nin en altında bulunan reklam penceresinden geliyor o ses

aynı sorun bendede var ama bence bi zararı olacağını düşünmüyorum pc kullanmaya dewam :D

aynısı bendede var tele baktım gerçekten mesaj işareti var ama mesajın kendi yok
daha sonra bidaha geldi ses ama bu sefer ne mesaj var nede görübtüsü heralde yine virüs işidir...

aynısı bendede var tele baktım gerçekten mesaj işareti var ama mesajın kendi yok
daha sonra bidaha geldi ses ama bu sefer ne mesaj var nede görübtüsü heralde yine virüs işidir...

kardeş wirüste format atmadan kurtulmam lazım.. işte o virüsün adı şekli şemali önemli

O Ses Genellikle Klavyede 1 Kaç Tuşa Aynı Anda Bastıgında Cıkar Eger Oyun Felan Oynarken Cıkıyosa Veya Herhangi bisey esnasında 1 den fazla tusa bastıgın ıcın cıkıyodur. genellikle yon tuslarında cıkar...

bende de bi kere çıktı ama bi daha çıkmadı :D:):):)

ligtv maçlarını internetten veren sitelerden de çıkıyor, bilirsiniz ANAKARTIN ötme modlarını onlar olabilir belki

tmmdır arkadaslar format attım düzeldi..

Geri