Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

microteam

New member
Reaction score
0
Sayın Admin ve Mod arkadaslar hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama foruma üye olurken forum kuralları arasında şu madde var
Forumumuza Dini ve Bilimsel yazılar yazılabilir. Forumumuzda müstehcen yazılar yazmak müstehcen Resimler vermek ya da Link vermek kesinlikle yasaktır aksini yapanların derhal yazı yazma yetkileri alınacaktır
ama forumda şöyle bir gezineyim dedim adult +18 diye bir başlık var ya o maddeyi kaldırın forum kurallarından ya da adult bölümünü bu ilk mesajım şimdi biraz forumda gezinmek istiyorum....

+18 bölümümüz forumdan tamamen ayrı gibidir yenı msjları goruntule dedigin zaman filan karsına cıkmamamktadır.. kendin isterse o bölüme girebilirsin yoksa o bölüm bi daha karsına cıkmaz rahatlıkla gezebilirsin.. iyi forumlamalar.

iSpiK' Alıntı:
+18 bölümümüz forumdan tamamen ayrı gibidir yenı msjları goruntule dedigin zaman filan karsına cıkmamamktadır.. kendin isterse o bölüme girebilirsin yoksa o bölüm bi daha karsına cıkmaz rahatlıkla gezebilirsin.. iyi forumlamalar.

ilgin için tesekkürler ispik

daha öncedende verilmişti bu arada bu konun için söylemiyorum ama arama butonunu kullanman daha iyi faydalanmanı sağlar forumda ;)

ispik olayı gerçekten tam olarak açıklamış

+18 bölümünün h.h ile tek bağlantısı aynı forum üzerinde olmasıdır.
bilindiği gibi hackhell.com herhangi bir internet kullanıcısının bütün ihtiyaçlarına cevap veren bir forumdur.

ispik e ekleyeceğim bişey yok

gerekli cevap verildiği ve daha önce çokca bu konu açılığı için kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri