bu ne saçma olay?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/568732-gunun-ozlu-sozu.html

Biri bana bu konunun neden kapandıgını açıklayabilir mı?? Bu ne sacma olaydır ya oyun açmışız oynuoruz foruma bi müddet girmedık die konu kapanıor kim rahatsız bu konudan ayrıca o bölümün modu neden var ?? yok cılkını cıkarmışsınız demek nedir ya( mod olunca bole konuşma yetkisi verilmiyor kimseye) saygıya davet edıyorum bu insanı.... konunun açılmasını talep ediyorum ayrıca düzenlenmesi gereken bir şey varsa 'oyunda herhangi bir postta' yapsın mod arkadaş görevini düzenlesin editliyor mu ne yapıor ( şimdi 3 üye 3 yorum veya başka bir oyunda farklı şeyler yazılırsa onları da mı kapatcak bu arkadaş bu ne sacmalıktır ya) düzenlesin bu konu acılsın Lütfen..​

:S Bu aralar forumda problemler çıkıyo hep aynı sorun konular kapanıyo sebepsiz yere

şu moderatorleri yenilersek iyi olur aslında herkesin de işleri var okul iş fln bi yaz gelsin düzelir

3 tane patavatsız saçmaladıysa konuyu açanın ne suçu var ?

Erdem saçma sapan sebeplerden konu kapatarak asıl sen işin cılkını çıkartmışsın.

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/568732-gunun-ozlu-sozu.html

Biri bana bu konunun neden kapandıgını açıklayabilir mı?? Bu ne sacma olaydır ya oyun açmışız oynuoruz foruma bi müddet girmedık die konu kapanıor kim rahatsız bu konudan ayrıca o bölümün modu neden var ?? yok cılkını cıkarmışsınız demek nedir ya( mod olunca bole konuşma yetkisi verilmiyor kimseye) saygıya davet edıyorum bu insanı.... konunun açılmasını talep ediyorum ayrıca düzenlenmesi gereken bir şey varsa 'oyunda herhangi bir postta' yapsın mod arkadaş görevini düzenlesin editliyor mu ne yapıor ( şimdi 3 üye 3 yorum veya başka bir oyunda farklı şeyler yazılırsa onları da mı kapatcak bu arkadaş bu ne sacmalıktır ya) düzenlesin bu konu acılsın Lütfen..​

Tamamen haklısın kuzu niye kapatıldı ben onu da anlamadım ne vardı ki oyun da gerçi hiç oynamadım ama :D:D

Zaten biz oyun oynayınca birilerinin gözüne batıyor kuzu bizden kimeneyse biz başkalarına karışıyor muyuz..

Kuzum Feryalim çok haklı tam destek.. =)

feryall tamamen haklısın konu acılsın

FeryaLL Ve YandaşLarı..Sanırım Amacınız Sıtedekı AksıyoNu YukseLtmek Ve Durduk Yere Sorun Yaratmak..SmodLar ßinLerce Kez Diyor Konu Kapatmak Weya Açmak Mod'Ların Insıyatıfındedir Diye..

O Açtıqın Konuda ßazı oLayLar oLdu..ßunLar Hakaret,Ve ßenzeri ŞeyLer..3 Üye 3 Yorum Oyunuda Zamanında Amacından Çıkmıştı Ve ..eRdem.. Arkadasımız Konuyu ßi SüreLik Kapatıp GerekLi Uyarıyı Yapmıştı..

ßöLe Yenı ÇeriLer Gißi İsyan Edipte ßuraya Şikayet Edınce eLinize Ne Geçiyor..?? ŞikayetLer ßoLumune Uqramadan Önce Pm Atma oLayı Hiç Mi AkLınıza GeLmiyor..Neyse Saßır Yaraßßım Dıyıp Noktayı Koyucam..NOKTA...!!!!

ben yönetici değilim ama öle konuya gözüm ilişti falcon ve feryall e katılıyorum
insanları burdan soğutuyorsunuz üye sayınız artıyor ama online saynız azalıyor
(tabi önemsiyorsanız)

MozoLe Miяach;4271922' Alıntı:
FeryaLL Ve YandaşLarı..Sanırım Amacınız Sıtedekı AksıyoNu YukseLtmek Ve Durduk Yere Sorun Yaratmak..SmodLar ßinLerce Kez Diyor Konu Kapatmak Weya Açmak Mod'Ların Insıyatıfındedir Diye..

O Açtıqın Konuda ßazı oLayLar oLdu..ßunLar Hakaret,Ve ßenzeri ŞeyLer..3 Üye 3 Yorum Oyunuda Zamanında Amacından Çıkmıştı Ve ..eRdem.. Arkadasımız Konuyu ßi SüreLik Kapatıp GerekLi Uyarıyı Yapmıştı..

ßöLe Yenı ÇeriLer Gißi İsyan Edipte ßuraya Şikayet Edınce eLinize Ne Geçiyor..?? ŞikayetLer ßoLumune Uqramadan Önce Pm Atma oLayı Hiç Mi AkLınıza GeLmiyor..Neyse Saßır Yaraßßım Dıyıp Noktayı Koyucam..NOKTA...!!!!

ben bir parti lideri değilim sözlerine dikkat et ayrıca osmanlı mantıgını senden daha iyi bildigimi düşünüyorum yeniçeriymiş yaratmakmış Yaratmak Allaha mahsus haddimiz deil ;)

acılsın konu o zaman bir süre baya bi uzadı sacma sapan nedenlerden dolayı konu kapanınca sesiniz cıkmıor ama konunun şikayeti canınızı sıkıor şaka gibisiniz

Evet Forum Oyunları Güzeldi Ama Kusura Bakma Erdem Çok Katı Kurallar Koyuyorsun Feryal Hocam Haklı

siyasi unsur ve küfürlü mesajlardan dolayı kapanmış bir konu .. bence normal yani o kadar küfür içerikli mesaj yollayan olurki durdurmak editlemek mümkün değil her birisinide kontrol edemessin bunların bence doğru olanı yapmış ilerisini düşünerek

ben bir parti lideri değilim sözlerine dikkat et ayrıca osmanlı mantıgını senden daha iyi bildigimi düşünüyorum yeniçeriymiş yaratmakmış Yaratmak Allaha mahsus haddimiz deil ;)

acılsın konu o zaman bir süre baya bi uzadı sacma sapan nedenlerden dolayı konu kapanınca sesiniz cıkmıor ama konunun şikayeti canınızı sıkıor şaka gibisiniz

OsmanLı Mantıqını ßıLıp ßıLmemen ßenı aLakadar Etmez..Ayrıca ßiz Şaka Gißiysek Sende Kötü ßi Espirisin...

Hiç Araştırdın Mı Acaßa ßu Açtıqım Konuda NeLer oLdu Diye ??
ßazı ŞahışLar ÖzLü Söz Yerıne FetuLLah GuLenden ÖzLü SözLer Yazmaya ßaşLadıLar..Konu Amacından Çıktı Yanı..

Ayrıca ßi oLay Vardır ßıLırsın..ÖzetLeyim Hemen..Hanı Adam ßaßasının Karşısına Çıkmış Demiş Ya ßaßa Bak Padişah oLdum Görüyorsun DeqıL Mı ?? Oda Şu Cevaßı Vermiş ; ßen Sana Padisah oLamazsın Demedım..Adam oLamazsın Adam Dedım..

ProvakatorLuqe Devam...

1 Konu Yuzunden ßu Kadar oLay Çıkıyorsa Demekki ßen Kapanan KonuLarım İçin GeLip ßuraya Şikayet ßaşLıkLarı Açsam Site KiLitLencek :hhmanD

Yaf arkadaşlar artık 500-600 userli sitelerde bile günün sözü tarzında bölümler var.
Sitenin girişinde kocaman :
1,132,916 Üyemiz , 525,907 Konumuz , 4,155,789 Mesajimiz ve 3659 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

Yazısını görüyoruz ve forum u kurcaladığınızda bir sürü hiç cevap yazılmamış ve boşta duran milatlık konular var. Bu kadar yeni bi konunun kapatılması biraz garibime gitti.

Yandaşları derken ne demek istiyorsun sen ? Burada bende yöneticiyim ve burda bi yanlışlık var ve bi haksızlık var bu konuyu tesadufen gördüm ve dayanamadım eRdem arkadaşımıza göre doğru bize göre yanlış olan bi konuyu tarşıtıp orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Asıl burda aksiyon isteyen sensin bizim hakkımızda yorumlarına dikkat et haddini bil aksiyon istiyorsan burdan değil profilimden msn mi al ordan devam et ok.?

MozoLe Miяach;4271949' Alıntı:
OsmanLı Mantıqını ßıLıp ßıLmemen ßenı aLakadar Etmez..Ayrıca ßiz Şaka Gißiysek Sende Kötü ßi Espirisin...

Hiç Araştırdın Mı Acaßa ßu Açtıqım Konuda NeLer oLdu Diye ??
ßazı ŞahışLar ÖzLü Söz Yerıne FetuLLah GuLenden ÖzLü SözLer Yazmaya ßaşLadıLar..Konu Amacından Çıktı Yanı..

Ayrıca ßi oLay Vardır ßıLırsın..ÖzetLeyim Hemen..Hanı Adam ßaßasının Karşısına Çıkmış Demiş Ya ßaßa Bak Padişah oLdum Görüyorsun DeqıL Mı ?? Oda Şu Cevaßı Vermiş ; ßen Sana Padisah oLamazsın Demedım..Adam oLamazsın Adam Dedım..

ProvakatorLuqe Devam...

1 Konu Yuzunden ßu Kadar oLay Çıkıyorsa Demekki ßen Kapanan KonuLarım İçin GeLip ßuraya Şikayet ßaşLıkLarı Açsam Site KiLitLencek :hhmanD

senın konuların da beni ilgilendirmez sen devamet o fiile :goz:

ayrıca o anlattııgn hikayeden ders alınsa süper olur ben onu dinleyen tarafta değil hergun öğrencilerime kat katını anlatan taraftayım ... saygı kalmamış artık bir şey demek yersiz...

actıgım konuda neler oldu birileri gelip siyasi seyler yaptı falan filan... mod niye var orda benim attıgım postu konuya uygun değil diye silen zihniyet o zaman postu silseydi oyunu kapatmanın ne anlamı var... fethullah gülenmiş banane canım kim ne sitysa yazıor uygun olmayanları düzenlemek gorevidir arkadaşların komu kapatmak için deil çalışmak için oy verdik hepsine

Yandaşları derken ne demek istiyorsun sen ? Burada bende yöneticiyim ve burda bi yanlışlık var ve bi haksızlık var bu konuyu tesadufen gördüm ve dayanamadım eRdem arkadaşımıza göre doğru bize göre yanlış olan bi konuyu tarşıtıp orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Asıl burda aksiyon isteyen sensin bizim hakkımızda yorumlarına dikkat et haddini bil aksiyon istiyorsan burdan değil profilimden msn mi al ordan devam et ok.?

Dostum Kusura ßakma Ama LaußaLi ßi Kadın Gißi Mutsuz oLmaya Mahkumsun.. Neden Her Sözümde ßiriLeri aLınır Dırek AnLamıyorum..ProfiLden Msn aLma oLayLarını Geçtik ßiz..Gerçekten Gereksız oLduqunu ßıLıyorum..Son Postum ßu Hadı EqLenmeye Devam Edın.. =)

Hocam bence sen karşındaki herkesi forum oyunu oynadığın yada msn de sohbet ettiğin hatta kumda oynadığın kişilerle kerıştırma herneyse

be feryal denen kişi yi tanımıyorum bile, öle yeniçeri YANDAŞ vs anlamıyorum burda bir alican (hell) gibi özgür (known) gibi nebiliyim şahin (falcon) , the metaor (sadık) , arda (c.zebanisi) gibi gerçekten oturaklı lafını sözünübilen insanlardan dolayı geliyor bence üyeler buraya,
ama bu şekilde cebine 20 lira geçince vb sitesi kuran çocukların muhhabetindeki ağızları yapan yöneticiler yüzünden üye sayısı artıyor ama seviye ve yaşortalaması çok düşüyor bence

yazık hh ye çok büyük emeklerle ve eşitliklere dikkat edilerek gelmiş buralara duyduğuma göre şimdi takip zor diye çolçocuğa yada zeka yaşı ona tekamül eden insanlar dahi görev almış sanırım

yazık...

evet mod oğlunca insanlara bişi oluo havaya giriolar saygıya davet ediroum ve feryall' katılıorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri