Bu odadan çıkabilecek olan var mı?

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Walla bende çıkamadım.. Oyun Dağıtımlarına açsaydın keşke...

vallah bende çıkamadım yaaaaaaaaaa nasıl olacak fastet nasıl çıkacaz:D

ben bayagı ilerledim .. once silahı alıyorsun daha sonra silahla banyodaki ışığı kırıyorsun o ışıktan kumanda düşüyor :) .. kumandayla tvyi acıyorsun .. sonra mutfaktaki dolabı acıyorsun ordada bi ampul var :)) gerisini bulamadım falla ..

salonda tvnin yanındaki kanepenin altında video ve de mermi var onları alıp banyodaki aynaya ateş ediyorsun ayna kırılıyor ayrıca banyodaki lambaya ampulu takıyorsun,lambayı açınca duvarda bir yazı gözüküyor.. bunun dışında mutfakta sol tarafta bir bölme var ordan anahtar alıyorduk sanırım bu anahtar çamaşır makinelerinin olduğu odadaki elektriği açıyor.. çamaşır makinesinin yanında bir şey daha vardı(aradaki boşluk).. bundan sonra bir daha oynamadım oyunu :D çözerseniz anlatın ama merak ettim .. kolay gele

bende buldum tv yanındaki kepenın altında fastet ekline sağlık

bende baya merak ettim yaow bende geldim oralara kadar ama tv deki şifreyi çözemedim bence banyodaki üstü çizili red yazısının altındaki yuvarlaklara tıklayrak tv deki şifreleri giriyosun ama nasıl renklerle alakalı ben baya denedim ama bulamadım hade kolay gele :eek:

TV deki şifreler alınır,banyodaki yazıya göre kırmızı renkliler atılır geriye 1,2,3,1,2,1,3,2,1,3,1,1 kalır,banyodaki yuvarlak işaretler çamaşır makinalarının sağ taraftaki üç tanesini belirtiyor,yukarıdaki rakamlar sırasında denk gelecek şekilde çamaşır makinalarının göbeklerindeki yuvarlaklara basılır ve orada BOMBA çıkar,bomba mutfaktaki ocakta ateşlenir masa üzerindeki yıldıza bırakılır ve patlama beklenerek odadan çıkılır. ;)
Diğer kısımları AZCIK arkadaş yazdığından tekrar olmasın diye eklemedim.

Geri