Bu Otium denen moderatör bozuntusu da kim oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DokunuLmaz

Banned
Reaction score
0
sana lafı soktular sen hiç konuşma bence.
öle kelle koltukta gezersin işte :glare:

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625542-ergenekon-partisi-kuruluyor.html#post4714526

bu şahıs durup duruken bana hakaret etmiş.

senin gibi geri zekalılar bu forumda olduktan sonra banlanmamak için peygamber sabrı olması gerekiyor

lan geri zekalı düdük sokmalı lafları bırak sana sokan öyle bir sokarki feleğin şaşar

bende dayanamayıp ban yemeyi de göze alarak cevap verdim.

Lafı yiyen yemiş şimdi de mahalle ağzıyla milletle kafa tutuyor. Bak ben de sana uyarıyı veriverdim şimdi mahalle ağzından dolayı. Dahili zeka ölçer misin birader? Öttürürler seni dikkat et, düdük sen olursun.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625542-ergenekon-partisi-kuruluyor-2.html#post4714668

bu moderatör bozuntusu ise bana yapılan hakareti makul görüp desteklerken
benim yaptığım hakaret üzerinden bana hakaret etmeye çalışıyor

buranın modertaörleri görevlerini yapmak yerine üyelerin arasındaki siyasi fikirlere taraf olup bir fikrine yakın olduğu üyenin hakaretini onaylerken bir başka üyeye kendiside hakaret ediyor

söyleyin bu modertaör bozuntusuna görevine güvenrek bana cevap vermesin.

Laflarına dikkat et. Ayrıca böyle yazarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ?

Moderatörün Görevi Seninle ilgilenmek mi .? Hiç sanmıyorum özel çalışmazlar.Ee nakite tabi olur neden olmasın alexa Kullanıyosan bişiler düşünürler :durdurun

bu benim oğlumun adı ben banlandığımı sanıp onun ismiyel girdim

ayrıca otium denen densizin bana ne dediği ortada

arada sırada olur böyle şeyler...1 milyondan fazla insan var burda...bazen ben de görüyorum...görevi suistimal eden mod larımız var...ama yinede herşey olabilir biraz hoş görü ve anlayış lazım...cezan kısa bi süre sonra açılır nasılsa...

neyi paylaşamıosunuz gene bi anlamamki...

nerdesin lan otium denen kişi. öttürürler falan diyordun nerdesin lan gelsene

nerdesin lan otium denen kişi. öttürürler falan diyordun nerdesin lan gelsene

sanırsam biraz önce oğlumun üyeliği dedin...evlat sahibisin ve su dediğin lafa bak...otium belki oglun yasındadır(belki) sen çocukluk yapıyosun...yasın gibi davran...:sneaky2:

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

sanırsam biraz önce oğlumun üyeliği dedin...evlat sahibisin ve su dediğin lafa bak...otium belki oglun yasındadır(belki) sen çocukluk yapıyosun...yasın gibi davran...:sneaky2:

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

kardeşim gelsin diyorum.felsin bakalım zoru derdi neymiş benle.o da gelsin açıklama yapsın.hakaret ederken iyidi mod olurken iyi gel açıklam yap deyince mi kötü oluyoruz

kardeşim gelsin diyorum.felsin bakalım zoru derdi neymiş benle.o da gelsin açıklama yapsın.hakaret ederken iyidi mod olurken iyi gel açıklam yap deyince mi kötü oluyoruz

yaw belki yatmıştır yada pc de dğildir gelsin diye uylamanın anlamı yokki konu yerin de duruyo linki pm at gelince bakar...cevabınıda verir...

Önce adam ol...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri