BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

yaaaaaaaaa neden ben resmi göremiyom bişi olmuş lütfen tekrar bi bakında bende görim

yaw arkdaşalr bu resmi bende göremiyorum ya bu resmi görmeden millet yazımı yazyor?

Bu konuyu her gördüğümde bi tuhaf oluyorum......

çok güzel bişi tekrar eline sağlık blade.....

edit: beyler resimi görememenizin sebebi imageshack sunucusundan kaynaklanıyo......

resimleri görmek için www.hackhell.com dan çıkıp

www.hackhell.net ten girin...

tabi templeri silmeyi unutmayın.....

bi de yazmıyolarmı harika marika diye gülecem gülemiyorum konunun ciddiyetinden dolayı .Arkadaşlara gösterin diyonuz yaaaa ben görmedim ki daha. bi acil bi hemen biri bişi yapsın Çünkü gazetede sperden cıkmadan önce temsili bi resim yapmışlar aklımı oynatacaktım

olmuyo ne yaptımsa göremiyorum resmi kaç gün oldu... net dende giriyorum görülmüyo

Bu konuyu her gördüğümde bi tuhaf oluyorum......

çok güzel bişi tekrar eline sağlık blade.....

edit: beyler resimi görememenizin sebebi imageshack sunucusundan kaynaklanıyo......

resimleri görmek için www.hackhell.com dan çıkıp

www.hackhell.net ten girin...

tabi templeri silmeyi unutmayın.....

--------------------------------------------------------------------------------

tskler biraderim.. COK IYI RESIMLER HANGI KOSULLARDA ISTIKLAL SAVASI VERDIGIMIZI ANLATIYOR.

TÜM SEHITLERIMIZIN RUHLARI SAHD OLSUN:

Helalin var dostum...Paylaşım böyle olur...

Ruhları şaad olsun....

Allah Senden razı Olsun Kardeşimm... Çok Güsel Paylaşımmm

Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile..
İşallah o büyük gün gelirde bizde ATALARIMIZA layık bir evlat oluruz RABBİM....

Çanakkale'yi foruma taşıdığınız için teşekkürler.Paylaştığınız resmi görmek isterdim fakat defalarca denememe rağmen açılmadı, göremedim,yine de teşekkürler.

O yüce insanlardan dualarımızı eksik etmeyelim Allah cümlesinden razı olsun.

Bir de arkadaşlar,kimsenin vatan-millet sevgisini eleştirmiyorum ancak şunu belirtmek istiyorum.Birçok yerde rastlar oldum; bazı arkadaşlarımız nedendir bilinmez (v) harfi yerine (w) kullanıyor.Bu harf alfabemizde yok,neden dilimizde olmayan bir harf kullanılarak dilimize (istemeden de olsa) zarar veriliyor?Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.

Gelecek günler çocuklarım için doğacak,
Bu vatan olmazsa gelecek olmayacak.
Eğerki vatan için, eğerki gelecek günler için,
Bu vatan şehit isterse,
Bilinki,
Bu Asker ölene kadar,
Vatan için savaşacak.

İstiklal Marşı'nda ayağa kalkamayanlara,ağzında sakızla çelenk koyanlara,yeşil sermayeye kızlarını verenlere(satanlara),Çanakkale Törenlerinde ATATÜRK'ü ağzına lamakta imtina edenlere,meclis başkanı sıfatıyla resmi günlerdE meclis kürsüsünde zıvalayanlara , GAFLET,DALALET VE HATTA HIYANET İÇİNDE OLANLARA ibret olsun.

arkadaşlar bu günleri unutmayalım

Arkadaşım gerçekten çok güzel yaa tüylerim diken diken oldu....Ne çabukta unutuyoruz....Atalarımız bizler için gelecek için mücadele etmiş..ama bizim şu an da ki halimize bakın...ne halde savaşmışlar yokluk için de bi de bakın yaaa yazık yazık yaaa...kemikleri sızlıyordur....değerlerini bilmeliyiz...onlar olmasaydı şimdi ne olurduk kim bilir...ruhları şad olsun....çanakkale de savaşan askerlerimiz ve ATATÜRK'ümüz olduğu için çok sanşlıyız...her millete nasip olmaz...ama değerleri bilmiyoruz...unutuyoruz....yazık yazık....

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.bende resim falan çıkmıyor.

arkadaşlar ben göremedim düzeltme şansınız varmı pls...

Bayraklari Bayrak Yapan Kandir.
Toprak; Eger Uğrunda ölen Varsa Vatandir...

Aziz şehitlerimizi Ruhu şaad Olsun.

Geri