BU RESME HER BAKIŞIMDA GÖZLERİM YAŞARIYOR ÇANAKKALE SAVAŞI(Lütfen Bakın)

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
TOROMAN KARDESİME TESSEKKURLER ;)

Dakikalarca AĞLADIM inanın.Fazla söze gerek yok....Yoklukla,zorlukla ÇANAKKALEDE neler başarılmış..

Arkadaşlar daha önce gördünüzmü yada formumuzda göterildimi ben görmedim ama Ben bu VATAN'ın evladıyım diyen herkesin görmesi gereken bir resim.Lütfen etrafınızada gösterin.

632820639708306919.jpg

632820640214879145.jpg

Birkaç satırda ben eklemek istiyorum...

"...08 OCAK 1916 gecesi son İngiliz askerleri de cepheyi terk etti.100.000 ŞEHİT gözyaşları içinde kucaklaşıyordu.GELİBOLU Yarımadası bir an yorgun bir sessizliğe gömülmüştü.Sağda solda Türkü demetleri hafifçe dalgalanıyor,kurumuş el kol parçaları son bir şey anlatmak ister gibi rüzgarda kıpırdıyordu.
Tabur hekimleriyle Tabur imamları kendilerine emanet edilen veda mektuplarını hıçkırıklı Evlere ulaştırabileceklermiydi acaba?

Yoksa onlardamı ölmüştü?"

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ RUHLARINIZ ŞAD OLSUN....

NOT:Kırmızı metin Recep Şükrü APUHAN'ın ÇANAKKALE GEÇİLMEZ KİTABI ARKA KAPAĞINDAN ALINTIDIR

simdi bazıları amerika mallarını giyip ingiliz parfumlerini kullanıp israil yiyeceklerini tüketipte oturdugu yerden bize bulasanı söle böle yaparız tarzı konusuolar ya hanı görsünler bisey yapmak isteyenler hangı durumda sawunmuslar ülkelerini..

teşekür ederim kardeşim bunları bizmle paylaştıgın için ruhları şad olsun...

ispiyoncu arkadaşıma katılıorum. düşünün ya bu gün öyle bi savaş çıksa böle bir birlik sağlanabilirmi allah razı olsun blade o günleri hatırlattın için

onlar dedelerimdi bende yapardım torunlarım icin.....şehitlik mertebesinde ruhları şaad olsun...

Kardesim forumumuzda bole bir konu actıgın için sana ne kadar tessekkur etsem azdır ...

Yukarda yazan arkadasların yorumlarına canı gonulden katılıyorum ... yureklerinize sağlık arkadaslar ..

Aziz Sehitlerimizin Ruhları Sad Olsun ..

allah razı olsun onlardan umarın bir gün bizde(genel) onlar gibi zor şartlarda savunmak durumunda kalmayıs vatanı yoksa işimiz zor

allah o günleri göstermesın ama merak etmeyın bu vatan için akacak kan muhakkak vardır .canım kanım bu vatana kurban olsun

bu konu bu forumda 10 kerede olsa silinmemeli (zaten silen yok) bunu herkes görmeli

ruhları şad olsun :(

şehitler ölmez watan bölünmez
mekanları cennet olsun!

Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni
Of gençliğim eyvah
Çanakkale köprüsü dardır geçilmez
Al kan olmuş suları bir tas içilmez
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde aynalı çarşı
Anne ben gidiyorum düşmana karşı
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde bir dolu testi
Anneler babalar ümidi kesti
Of gençliğim eyvah
Çanakkale'den çıktım yan basa basa
Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde sıra söğütler
Altında yatıyor aslan yiğitler
Of gençliğim eyvah
Çanakkale'den çıktım başım selamet
Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet
Of gençliğim eyvah

tsubasa' Alıntı:
Çanakkale içinde vurdular beni
Ölmeden mezara koydular beni
Of gençliğim eyvah
Çanakkale köprüsü dardır geçilmez
Al kan olmuş suları bir tas içilmez
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde aynalı çarşı
Anne ben gidiyorum düşmana karşı
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde bir dolu testi
Anneler babalar ümidi kesti
Of gençliğim eyvah
Çanakkale'den çıktım yan basa basa
Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa
Of gençliğim eyvah
Çanakkale içinde sıra söğütler
Altında yatıyor aslan yiğitler
Of gençliğim eyvah
Çanakkale'den çıktım başım selamet
Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet
Of gençliğim eyvah
Saolasın Tsubasa ...

Yuregine sağlık seninde

dostum süper bir paylaşim turk askerı dıılmı yurekden savaşırlar bizim onumuzde amerıka bıle duramaz çok güzel foto bazı şeylerı uzun sure bakarak düşündüren resim

Allah senden razı olsun bizimle boylebir resimi paylastıgın icin..
eger onlar olmasaydı biz su anda pc larimizin basında boyle oturamazdık
Sehitler Ölmez Vatan Bolunmez...........!
1 Türk Dünyaya Bedelbir.......!

Kim Bu Cennet Vatanin UĞrunda Olmazki Feda,topraĞi Siksan ŞÜheda FiŞkiracak ŞÜheda... Bu Butun Duygularimi Anlatmaya Yeter KardeŞlerİm Allah Hepİmİzİ Vatan UĞrunda Ölmeyİ Nasİp Etsİn..

bu savas nasıl kazanıldı hangi zorlukllarla ama kimlere peşkeş cekilerek satılıyo suan...yazık cok yazık..

Kardeşim çok sağol be ... bunları ara sıra böle vermeli kimse görmeyice geçmişimiz unutuluor .....

varlığımız türk varlıgına armağan olsun bizde onların değerlerini bılelim canım vatanımızı koruyalım bir türk bir türke kazık atmamalı öldürmemeli kardesce davranmalı cok büyükyüm diyen biri varsa bu resime baksın asıl büyükler kımmiş RUhLARı Şaad OLSun ne mutlu türküm DİYenE

Geri