Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Renovatio1

New member
Reaction score
0
fz2hde.jpg

Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş.

pekı sen bılıyormusun yanı harıcınden gazel mı okuyacagız :)

'üşümek , ezilmek, yalnız kalmak' şimdilik bu kadar......

Ayda yürüme korkusu olabilir.Tüm cisimleri çıkardım zemin ay zeminine benziyor.

hmm ganyan oynarken kafayı üşüttüğü için ganyan ve at fobisi olan biri:D

Bence bu adamın fobisi " YaLnızLık - KaranLık - Gece - BoşLuk Weya Kış "

Cünkü "AyrıntıLara TakıLmayın Bütün CisimLeri Cıkarın" Demis

Ordaki bütün Cisimleri Cıkarırsak Ve Kar'ı da Bir Cisimden sayarsak orda kaLan Hiç birsey oLmuyor Bu YaLnızLıga Yanıt.Tekrar Ordaki Herseyi Cıkarırsak Resimde Gökyüzü siyah Yani gece Bu da Gece Ve KaranLıga Yanıt.Yine Tüm CisimLeri Cıkardıgımızda Geriye Sadece YaLnız - KaranLık bir gece KaLıyor.
Ama Kar'ı Cisimden Saymazsak we Diğer ögeler Ordan Yok oldugunda Geriye YaLnız Soguk bir Gece KaranLıgı KaLıyor

Sadece Benim Fikrim :victory

"Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."
cisimler kalkarsa insanlar kalır adam insanlardan korkuomus:D

kisinin korkusu tuvalmis. herseyi cikarirsak geriye bir tek duz beyaz zeminli tuval kalir..:)

Gece korkusu - Soukluk - Nefret ve KIZLAr'a foßisi war (:))))

Kar-kış,
Yalnızlık,
Beyaz renk,
Pasif kalmak,
Ölüm yahut Uçurum

Tabiki sadece benim düsüncelerim eger cevabını bulduysan Ütopya sabırsızlıkla seni bekliyoruz..

bu resmi çizenin bir akıl hastası olup aynı zamandada korkuları olduğunu gözden kaçırmazsak vs vs aslında bir çok korku çıkmıyor değil ama bana mantıklı geleni
arkadaşlar cevap bizim zihnimizde ürettiklerimizde değil resimde.hersey kalkarsa demiyor cisimleri kaldırırsak diyor.resmin kendi kompozisyon değeri var kısaca etkiyi sağlayan öndeki 3 kurgu gurubu.peki kurgudaki kişiler napıyorlar?
cvp:bir yere bakıyorlar
nereye?
resmi çizen kişiye
bakan kişiler kimler?
çocuklar
cvp bence pedofobi: çocuklardan korkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri