Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bunlar sosyal ve teknolojik hayattan kaçıyolar, neden mi arkada 4 katlı apartman var, bebek arabası var, 100 wattlık ampuller yanıyo...adamlarda, "bu ne lan ??içine ettiniz canım göçebe hayatın..." diye kahır ederek "dehh.." diyorlar..içlerindende bir okadar küfür..:durdurun:durdurun

10-01-2007 konu açılalı nekadar olmuş herkes yazmış bişiler de bide cevap bekliyonuz zaten kimse bulamamış dio yani bu sorunun bi cevabı yok :durdurun:durdurun:durdurun doğru cevap verseniz bile bunu doğrulıcak kimse yok. :D ütopya konu açan arkadaşta bilmiyo cevabı :D

boşa kafa yormayın yoksa sisde cizersiniz kestaneyi :melek

Kardeş adam o kadar ayrıntı çizmiş profösörün yaptığı işmi ayrıntıları atın diyor.Sanata saygı...

Bütün Nesneleri Kaldırırsanız Ortaya G . T çıkar. O Zaman Adamda G.t Korkusu Varmış Demekki.

uzayda yer kaplıyan herşeye cisim denir buna göre uzayda yer kaplıyan herşeyi çıkartıtğımızda geriye sadece karanlık uzay boşluğu kalır arkadaşımızda karanlıktan korkuyor yazılan bazı cevaplarda yanlızlık tarzı cevaplarda verilmiş onlarda olabilir ama yanlızlıktan çok insan karanlıktan korkar

karanlıkta yanında birini olması seni karanlıktan korkmanı engellemez sonuçta onu goremezsin sadece duyar hissedersin ama yanlızlıkta sadece karanlıktan korkarsın yanımda biri olsun istemez aydınlığa çıkmak istersin

cevabım mesajalrı okumadan karalık oldu veril miş bu cevaplar ama sonucubimiyorum

hortum fobisi yada kum fırtınası fobisi iyi bakın evlerin arka tarafında kum fırtınasının şekli var oysa evin ışıkları ama hortum veya kum fırtınasının şekline benziyo..beyaz karda zaten ekseninde dönüyoo teşekküre gerek yok :D

yarışma açıonuz cevabınıda verin bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri