Bu seferde BAYRAGIMIZA hakaret

_bozkurt_

New member
Reaction score
0
Yunanlılar, Türkiye'de getirilen erişim yasağı sonrası Youtube'da daha fazla ilgi göstermeye başladı. ‘Navarino1827’ kodlu bir ziyaretçi, siteye yine Türkler'i çileden çıkaracak küstah bir video ekledi.

‘Yeni Türk Bayrağı’ başlıklı 51 saniyelik görüntüde Türk bayrağının şekli değiştirildi. Ay yıldızın kırmızı zemini yerine pembe, kırmızı, bej, sarı, yeşil, mavi, lacivert ve mor yatay şeritler kullanıldı. Bu görüntü, Mehmet Akif Ersoy'un güftesi yerine gaz çıkarma seslerinin kullanıldığı İstiklal Marşı'nın bestesiyle verildi. Videonun altında yer alan yorum kısmı da binlerce Yunanlı tarafından tamamına yakını Türklere, Türkiye'ye ve Atatürk'e hakaret içeren metinlerle dolduruldu.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!

2qnyzjb.jpg

BÖyle Şerefsİzlere GÜlÜp GeÇelİm ArkadaŞlar Adamlarin Yarasi Cok BÜyÜk BÖyle Hareket Ederek Kendİ GeÇmİŞlerİnİ Unutmaya ÇaliŞiolar..ama Bİzİm YÜz Akimiz Olan Ve O KÖpek Soylarini Denİze DÖken MehmetÇİklerİmİzden Intİkam Alma Çabasindalar!!!bÖyle Yaparak Intikam Aldiklarini Zannediolar Ama Ne Kadar Ezİq Bİr Mİllet Olduklarinida Ayni Zamanda GÖzler ÖnÜne Serİyolar..k.Çimizin Kili Olamayan Bu Devlet Kucuklugunu Heryerde Gostersin Birakin Bizim Ne Kadar Asil Bir Devlet Oldugumuz AŞİkardir Kimseye Hatirlatmaya Gerek Yok!!!

Şeytan diyor hazırla birtane FATİH SULTAN MEHMED'li hadlerini bilsinler..

Sevgili dostlar bundan 90 yıl kadar önce bu yunanlar bu fransizlar bu ingilizler bu bilimum çeşit medeniyetten uzak yamyam ülkeler hem osmanlı imparatorluğuna büyük iftiralar ettiler hemde medeniyetimizi ve kültürümüzü yağmaladılar bunlar medeniyet sandıkları yamyamlığı hala sürdürüyorlar aradan tam 83 yıl geçti osmanlı yıkıldı yerine Türkiye Cumhuriyeti ni kurduk şimdi yüz yılın dolmasına 17 yıl kaldı bu 17 yıl içerisinde size yemin ediyorum bu yamyamlar hiç bir şekilde hiç bir şeyin sahibi olamayacaklar istedikleri kadar kışkırtsınlar istediklerini yapsınlar bizim kanımızı çalamazlar yada yozlaştıramazlar biz erdemli ve bir o kadarda savaşçı bir milletiz bu kene sürüsünemi yenilicez... ben buna bi tarafımla gülerim.

bie kaç geçmişi acizlikle ve rezillikle dolu denyonun benim tarih değil tarihler yazarak bu zaman gelmiş Türkiye Cumhuriyeti Devletini bu aptal tavırlarıyla zedeleyebileceklerini sanırlar...Bilhakis bu tavırları benim iman ve inancımı arttırmakta ve hedefimde daha kararlı olmamda tesir...Hayır da şer de Allah'tan..Bu durum şer gibi dursada dediğim gibi belkide hayrın ta kendisi..

Haber için saol..

ONUR&bozo' Alıntı:
Lİnk Vermem Gerek Yok , Yok Kadar Bakmak İsrtİyosaniz You Tube Da

Link vermek mecburiyetinden söyLenmemiş zaten Bozo
fLetch bu konuLarda iyidir senden Link istediyse yapacağı birşey vardır
Ondan istemiştir bence eLinde varsa Link sen ver

evet beyLer maç bitti
şimdi Türk Bayrağına yapıLanın intikamını aLmak isteyenLer
şu 4 - 1 e
yunanLıLarın gebe kaLdığı 4 evLada bir hikaye yazsınLar da
aLem efsane görsün hep beraber de yayınLayaLım youtube de

yaraları var MUSTAFA KEMAL VE ORDUSU ÇİZDİ SAKARYADA HEPSİNİ NIHAHAHA