bu siteden alışveriş yapmayın

hlk0700

New member
Reaction score
0
esashop com. dan bir siparişim vardı ama 23 gün oldu yollamıyor.ettiğim telefonlar ve üzüntü cabası.siz siz olun bilmediğiniz siteden alışveriş yapmayın.:help

nerden buLdun bu siteyi de aLışveriş yaptın.. =)
ben en son netten saat aLdım ve adam o kdr ii çıktı ki (adamLa teLefonda konuştm-o aradı :p) öğrenci oLduğumu duyunca kargo ücreti de aLmadı sağoLsun..
hem de parayı eLden verme seçeneğini seçmiştim,yani kredi kart numarası öyLe heryere de giriLmez..

nerden buLdun bu siteyi de aLışveriş yaptın.. =)
ben en son netten saat aLdım ve adam o kdr ii çıktı ki (adamLa teLefonda konuştm-o aradı :p) öğrenci oLduğumu duyunca kargo ücreti de aLmadı sağoLsun..
hem de parayı eLden verme seçeneğini seçmiştim,yani kredi kart numarası öyLe heryere de giriLmez..

şu siteyi yazsana benimde kkartım yok belki bende nakit öderim

23.06.2009 ve 16.07.2009 tarihlerinde çok talihsiz iki durumla karşılaştım.
B tipi likit fonda tuttuğum hesabımdan otomatik olarak benim bozmadığım ve bankanın “benim bozduğumu iddia ettiği 2 ayrı ayda birbirinden birkaç dakika farklı zaman aralıkları ile fonum bozulmuştur.
23.06.2009 ve 16.07.2009 tarihlerinde Garanti Bankası hesabımdan, ‘’bankanın söylediğine göre’’ bankamatik kartım ile benim bilgim dışında 1000’er lira para çekimi yapılmış.
Bu durumu Garanti bankası Genel Md.’lüğüne bildirmeme rağmen hiçbir çözüm sunamadılar. Hatta güvenlik kamera kayıtlarını bile inceleme tenezzülü göstermediler. Garanti bankası benim 2000 TL paramın hesabını veremeyecek kadar aciz bir bankadır. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir bilirkişinin bilgisine ihtiyacım var. Konuyu savcılığa bildirdim fakat henüz haber gelmedi. Bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz.

Gülşah AKBAŞ
0532 496 14 35
[email protected]

tesekkurler kardesım aklıma yazdım bi köşesine :)
senın içinde ayrıca uzuldum kardesım

arkadaşlar teknosadan alış veriş yapmayın sahte mal veya arızalı mal satıyorlar
garantide yalan sölüyorlar kanmayın benden sölemesi

Bugüne Kadar İnternet Üzerinden Kredi Kartı Kullanmadım,
İnşaallah Bundan Sonrada Kullanmam.
Herkesin Kişisel Tercihi Farklı Olabilir.

arkadaşlar teknosadan alış veriş yapmayın sahte mal veya arızalı mal satıyorlar
garantide yalan sölüyorlar kanmayın benden sölemesi

Valla Enson 500GB Philips Harici Harddisk Aldım 1 Sene Kullandım,
Garanti Süresinin Dolmasına 8 Gün Kala Bozuldu,
Teknosaya Geri Verdim Yasal Olarak 1 Ay Bekletme Süreleri Var,
25,26 Gün Sonra Tekrar'dan Sıfır Ürün Verdiler,
Yani Teknosada Bir Problem Yok,
Ben Burada Teknosayı Methedmiyorum Ama Her Hangi Bir Problem İle Karşılaşmadım.

size alışveriş yapabileceğiniz siteleri söyleyeyim.
notebook alacaksanız sadece bu işi yapan sitelerden almanızı tavsiye ederim. hepsiburada gibi büyük sitelerde muhattap bulmakta çok zorlanıyorsunuz. grey market ürün satan sitelerden de uzak durun zaten büyük olan bir tane war şimdi isim vermiyim. distributor garantili mallar satan sitelerden alışveriş yapın. en az 5 senelik mazisi olan sitelerden alışveriş yapın.

Ucuz Asus , Ucuz Samsung , Dell Laptop Ucuz Notebook , Toshiba Laptop , HP Notebook
http://www.teknsepet.com
www.canbilisim.com
www.vatanbilgisayar.com
www.sadecenotebook.com

bu sitelerin çok yerden tavsiye edenleri duydum. bunlarda zaten bütçenize uygun bir notebook kesin çıkıyor. bunlardan şaşmayın

Geri