bu sitenin en genç üyesiyim :)))))

emily53

New member
Reaction score
0
güney den hepinize sevgilerle öğrenmek için geldim.Ama işiniz zor.Benim gibi 54 yaşında bir ablanıza nasıl yardımcı olacaksınız bakalım.tekrar tekrar deneyerek deneme yanılma yöntemiyle bayaa bir yol kateddim.:)))Apalıyordum şimdi sizler elimden tutarsanız yürümeyi öğrenecegim. Sevgilerimle emily53

you are most welcome.... :);)

hoşgeldiniz aramıza iyi forumlar. Hiç bir yardımdan çekinmeyeceğimize emin olabilirsiniz :

Thank you very much my friend bi parça mürekkep yaladım da pc programlarından anlamam emekli memurum Doyou understand ?

Teşekkür ederim genç dostum. Ben yürüyen yazıyla bir şiirimi antoloji comdaki sayfama eklemek istiyorumda o şiiri nasıl yapcam bilemem yaptıklarımı görmek stersen bana mesaj atabilirsin bende link ve sayfamın adını veririm . Hem güzel mi bi bakınız:))) Sevgilerimel

ben epey bir mürekkep yaladım. merak etmeyin bilg ile ilgili her sorununuza herkes elinden geldiği kadar yardım edecektir size. :victory

Bütün bilgimizle elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Hackhell bir forum olmaktan çıkıp, fertleri farklı yerlerde yaşayan bir aile oldu artık :)

size apLa diyebiLir miyim? :durdurun
aramıza hoşgeLdin...

Hosgeldin aramıza iyi forumlar..

Geri