Bu soruyu Çözen süper zekalıdır !!!!

yaf bu naal soru yaf

Source' Alıntı:
selam sayın hh üyeleri bu soruyu çözen kesin süper hatta süper ötesi zekalıdır..
i26817_adsFDz.JPG

edit:heralde şimdi kurbağadan kurtulduk:goz:

kardesim burda malum sahsın bubasının herhangi bi yası veya herhangi bi numaratik bi sayısal oranı yokki...hayır annesini anladım elamanıda anladım ama ortada olmayan babasının tam soru biterken ortaya cıkmasını anlayamadım be gözüm...¿¿¿

babasıyla ilgili hiç bişey verilmemiş bu sorunun cevabı yoktur

Oh be sonunda doğru bir mantık çıktı hll olsun

eheh hiç kimse babasının yaşını bulamamış herkes anasınınkini bulmuş.babasını boş verın beyler bu ayhanın kız kardeşi veya ablasının yaşı kaç acaba:)

baskı hatası:p
bu soruyu basan yayın ewini basmak lazım :D

basım hatası olmuş ama güzel soru :):):)

Bu mutlaka bir ÖSS hazırlık kitabından alınmıştır ve soruda da annesinin yaşı sorulmalıydı. Burada hata soruyu yazanda veya basımevindedir. Etrafta bi ton dersane ve ÖSS yayınevi varken her eline kalemi alan soru yazarsa böyle şeyler olur...

Bu sorunun cevabı yok ya da saçma bi cevabı var.

annesinin yaşı 41 de babası 26 ile 100 arasında değişmektedir.
türkiyedeki ergenlik yaşını ortalama 15 alırsak babasıda ergenliğe girdiği dönemde
ayhan için çalıştılşar sa baba en az 26 yaşında olmuş oluyor ama türkiyede kadın ve erkek eşler arasındaki ortalama yaş farkını 5 olarak alırsak babasıda 46 olur demekki anne için a şıkkını baba için c şıkını işaretliyoruz.:)

orada sayfanın altında parantez icinde ( 4x2=8) gibi bazı ek
Bilgiler de var
onları da gorunur sekilde eklersen soru kolayca cozulebilir.

Babasının yaşı 43 olmalı. adıda hüseyin mi neydi

soruyu yazanlar cevabı yazarkensorunu icindeki annesi rakamları degilde babasının yasları gibi cozuyorlar(resimde oyle gozukuyor)

yani soruda kelime hatası var..

bu ne şaçma bi soruya babasının yaşını nerden biliyim babasından hiç bahsetmiyoki annesi diyo

Evet evet çok güzel!!!

Bence tam öss lik soru baksana kimse çözememiş:) :) :)
:sigara: :sigara: :sigara:

Geri