bu soruyu çözen dünyanın en akıllısı

ne babası ne halası ne tyeyzesi fazladan yorum çekmek için yapılmış olabilir cevap bumu.

Tabi ki de Dedesi . Bakın Arkadaşlar Şimdi kızın ananesinin kaynanası oluyor yatanın annesi. Kızın annanesinin kaynanası kim olur Dede sinin Annesi olur. Soruda Yatan ın annesi dediğine Göre ölen Dedesidir. Cevap Kesinlikle Buuu. Hadi Bakem :D

bu sorunun cevabını 5 dk.da buldum ama sölemem googlede aradım bu kadar basit araştırın azcık en azından yüz kişi bu soruyu sormus forumlara cevabı ben buldum:D

Cevap Bu:Mezarda Yatanın Annesi AgLayan Kızın Annesinin Kaynanası
Yani agLayan Kızın Ninesi oLuyor
Ninesi oLdugunu biLiyoruz Ve Mezarda Yatan da Ninesinin ÇocukLarından Herhangi biri oLuyor
Yani Kızın HALASI da BABASI da AMCASI da oLabiLir
Sonuçta Ninesinin Çocugu yatıyor Ve SaydıkLarımın Hepside Ninesinin Çocugudur

cevap çalıntıdır ama aklınızı kullanıp googlede arasaydınız napalım konu kilit pls...

bababsıdır
böyle basit sorularla gelmeyin birdaha karşıma

Arkadaşlar bi çok arkadaş cevap yazmış. Artık bi sonuca bağlayalım.
Çok basit bi şekilde düşünürsek;
Kızın annanesinin kaynanası, annanesinin kocasının yani dedesinin annesi demektir.
Ölen kişi bu kaynananın çocuğu. Yani kızın baba tarafından DEDESİ veya dedesinin kız veya erkek kardeşlerinden birisi.

erkekse kızın annesnn amcası kadınsa annesinn halasıdır

halasının tükü olsaydı amcası olurdu ölüden şeytan bie vazgeçer uğraşmayın huzur içinde yatsınn :)))))

yatanın annesi zaten kızın annanesi sayılır bu durumda yatan kişi kızın annannesinin kayın babasının karısının gelinidir :eek:)

kızın büyük babannesidir

bildimmi çabuk cwp wer.... :durdurun

DOĞRU CEVAP = mezarda yatan erkekse kızın amcasıdır kadınsa halasıdır . ;) bana boyle basıt sorularla gelmeyin . bildiğime göre dünyanın en akıllısı oldum kanıtladım yani :D .

Mezarın başında bir kız ağlıyor. Yatanın annesi kızın annanesinin kaynanasıysa mezarda yatan kimdir...?

arkadaş kaynana ne demek kaynata ne demek daha bunu bilmeyenler var. hep anne kaynana geçyor birileri hâlâ dede diyor. yok eniştesi.

babaannesidir (yani annesinin babaannesi)

Geri