bu squlachi her gün mü doğuyor

dr.hn

New member
Reaction score
0
hergün bu gün doğumgünü olanalar kısmında squlachi forumda kaçtane squlachi var kardeşim sadece squlachi mni onuda bilmiyorum benim gözüme o çarptı yoksa hergün doğum tarihini mi değiştiriyo

ewt benimde kaç gündür dikkatimi çekiyor...ama kendisinin deiştirdigini sanmıyorum

boşuna geyik bölümünün mod .olacak okadar bece süper bir geyik

squlachi anladik tamam hediye istiyorsun sayin uyelerimiz arkadasin dogum gunu hediyesini verelimde bu sessiz isyandan vaz gecsin degilse hergun dogum gunu degistirmekten telef olacak arkadas. Squlachi kardesim mumlar ve pasta benden sen hediyeleri toplamaya cik:)

kaç gündür görüyorum ve her gördüğümdede gül gül öldüm yaf çok komik :D:D

daha öncede yapıodu sıkıldı heralde :D ulen ne adamsın her gun yapılcak muhabbet mı o ınsan sıkılır yaw :D

Doğru Dürüst Adamın Doğum Gününü Kutlamıyorsunuzda Ondandır.

heh heh squ hergün yeni bir başlangıç mı yapıyor acaba :)

Lam bende lamer gibi atladım 2 günde bir kutladım adamın doğum gününü:D :D
ülen squ iyi kafa yaptın yine ehehehhe

bayadır yapmıorum aslında :)

can sıkıntısı, biraz baktımki herkesin doğum günü benim doğum günümede 7 ay war :(

benim neyim eksik hergün kutsalak ne oluır :p

ne zararı wer size bakim :eek: 20 30 kişi tebrik etti 3 4 konu açıldı neyim eksikmiş benim ??

yapmiyom bundan sonra kustum :(:(:(:(

lem ugrasılmaz bu herifle ben 17 yıldır kahrını cekiyorum bu pustun !
deli işte ne yapsa yeridir diyip geciecksin , yazık doktorlar bile bırakın ne hali warsa gorsun dedi :cool:
tıp bile caresiz , hee birsey daha aramızda 2 sokak war ve bugun yiğeninin yani benim kardesimin doğum gunu cıkıp gelmiyor bile bu kadar işte ! ben bosuna demiyorum serefsiz diye :)

ben squyu doum günüde bi öpsem yeter:D o ancak onu ister kamil bizi batırıyo bide geyik moderatoru olıcak:D

Geri