Bu tünelden nasıl geçilir ??

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
Bir tünelde delinin teki varmış. bu deli her yarım saatte bir uyanır ve 10 dk uyanık kalırmış. Bu 10 dk içinde tünelden geçen her insanı geldiği yere geri gönderirmiş. (tünel araba ile geçilmez ve ya bir motosiklet, bisiklet ile geçilmez ve yaya olarak tüneli geçmek 1 buçuk saattir)nasıl tünelin bir tarafından girip diğer taraftan çıkarsın?

Patenlerimle geçerim. sonuçta illâ yaya geçilecek diye bi durum yok bisiklet de değil araba da. paten yani. o da bisiklet kadar hızlı 15 dakikada geçerim bilemedin 20 dakika

deli yünelin en ucundaysa ve biz diğer ucundan başlarsak geçeriz..30-10-30-10 şeklinde devam ediyor.uca vardığımızda deli uyumuş oluyor.yada bassın uyurken deparı geçsin..hey allam

once sola sonra saga sonra tekrar sola bakip tunele hic girmem :D 1.5 saatlik tunelde delimiyim ne isim var :D

ılla gecme kzorundamıyım ya etrafını dolasırım yada gecmem napım olum kalım meselesı olsa hade ddelıyıde melıyıde dınlemem ben onu gecırım baska bı yere :D:D:D

deliye ugrasması için bişey veririm :d yada yatırırım yola devam ederm :D

deliyi kandırırım.
deli: - sen kimsin?
ben:) - rüyayım ben. yoğum ben yoğum. süperegonum senin :)

Deliyi görünce hemen diğer tarafa dönerim oda beni geri gönderir çıkmış olurum

adı üstünde ya deli işde kesin bi çözüm yolu wardır onun olmadı kısa bi geçit yolu wardır oda olmadı uyur gezerdir:D:D:D

Ben tünel karalık olduğu için çarşaf giyer sonra geçerim :D

tünelin girişinde beklerim. 10 dakika boyunca geri dönenler gelir. sonra da tünele girerim. ben diğer ucundayken deli uykuya yeni yatmış olacaktır.
(deliyi dövüp geçmek daha mantıklı aslında.)

sorun sukı tek sekılde cekılır delı uyandıgında sen ıyursun o uyanıncada senm uyanırsın
boylece
deva meder

deliye tünelin başına bak bakalım sen ordamısın derim o kendi halinde kendini ararkende geçerim

Geri