Bu Tam bir mucize!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Hermanstorfer-30129_ic_0819_334.jpg

Tam bir mucize!

Amerikalı kadın hem çocuğunu doğurdu, hem de kendisini...

Amerika'nın Colorado kentinde bir kadın, doğum yaparken kalp krizi geçirdi ve öldü. Tracy Hermanstorfer'in kalbi durdu. Nefesi kesildi. Tansiyonu kayboldu. Klinik olarak öldü.

Ancak bebek doğum kanalına girdiğinde mucize gerçekleşti.. Bebeği doğarken Tracy de tekrar hayata döndü.. Doktorlar, genç kadının neden öldüğünü ve nasıl geri geldiğini açıklayamıyor...

Doğumdan sonra gazetecilere konuşan baba "İnanamıyorum. 1,5 saat içinde hayattaki her şeyimi kaybettim. Sonra geri kazandım... Biz Tanrı'ya inananıyoruz. Bunu da sadece Tanrı'nın bir mucizesi olarak gösterebilirim. Ateist doktor bile bunun böyle olduğunu söyledi" dedi. Doktor Martin ise, " Ben orada neler olduğunu bilmiyorum. Ben inanmıyorum ama kim nereden bana yardım ettiyse teşekkür ederim" dedi.

Kaynak

Ekli dosyalar

• Hermanstorfer-30129_ic_0819_334.jpg
    Hermanstorfer-30129_ic_0819_334.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 3,865
Aldığımız her nefes aslında bir mucizeeee.....

Mucize kimlerin eseri acaba ... Allah ın kudreti demek ten bu kadar çekinmeyiniz ..
Ateist doktor bile bunu itiraf etmiş , gerisini siz anlayın artık

Mucize kimlerin eseri acaba ... Allah ın kudreti demek ten bu kadar çekinmeyiniz ..
Ateist doktor bile bunu itiraf etmiş , gerisini siz anlayın artık

Allahın Kudreti ilimle açıklanabiliyor , Eğer Allahın Kudretini ilim açıklamaya yetmiyorsa işte orda bağnazlık , cahillik, yobazlık üfürükten masallar vardır .

Körü körüne değil düşünerek anlayarak sorgulayarak inanalım, ilimle inanalımki bağnazlıktan uzak durup din sömürücülerinden korunabilelim...

Doktorlar, genç kadının neden öldüğünü ve nasıl geri geldiğini açıklayamıyor...

allah başka birşey denmez var edende o yok edecek olanda :utan allah

Allahın Kudreti ilimle açıklanabiliyor , Eğer Allahın Kudretini ilim açıklamaya yetmiyorsa işte orda bağnazlık , cahillik, yobazlık üfürükten masallar vardır .

Körü körüne değil düşünerek anlayarak sorgulayarak inanalım, ilimle inanalımki bağnazlıktan uzak durup din sömürücülerinden korunabilelim...

Maskenin altındaki yüzü çok merak etmeye başladım ...
O kadar güzel yazıyorsunki sanki müslüman abidesi mubarek :D

Haberin yaLanLıgı burdan belli
Doktorlar, genç kadının neden öldüğünü ve nasıl geri geldiğini açıklayamıyor...

:D

Geri