Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaw bu adam ne dövüşecek benim elime verseler bunun kafasına fura fura gözlerine boz indiririm.bu zenciye hodri meydan diyorum.tabi yiyorsa gençler siz döğüş görmemişiniz.
yaw bu adam ne dövüşecek benim elime verseler bunun kafasına fura fura gözlerine boz indiririm.bu zenciye hodri meydan diyorum.tabi yiyorsa gençler siz döğüş görmemişiniz.
süper La ßu adam deLi yaa var yaa qına qeLmisti artık sıkıcı müsabakaLardan şöyLe bi maç izLeyebiLSek keske eskiden pankreas qüresLeri vardı onLarı özLedim bea.. sandaLyeLi masaLı kimisi showdu ama kimisi qercekten kanLıydı burdan büyük tv kanaLLarına sesLeniyorum
herif psikopat kanımcaaa adamları kafa üstü cakıyo mindere japon cabuk pes etti paso kactı deli nasıl taklalar atıyo yaw hakemde zati süs diye koymuslar herif tınlamıyo hakem varmı yokmu belli degil
bırakın yaw adam degil bildiğin hayvan beeee ne güç var adamda ama getirin edirneye gazimihal çingenelerine verin bak nası ordan donsuz çıkıyo hem döverler hemde soyarlar