blackwolf
uid=0(root)
- Reaction score
- 0
bir ara vermiştim silindi bida verem dedim bilen bilior zati www.girlhell.net herkezi beklerim
blackwolf' Alıntı:bir ara vermiştim silindi bida verem dedim bilen bilior zati www.girlhell.net herkezi beklerim[/QU
arkadaşlar HACKHELL in kıymetini bilin..... arkadaşlar saolsun paralı üyelik seçeneklerine geçmişyazdıkları aynen aşağıda.Bu arada forum tamamen ıvır zıvır...
Ücretli Bölüm Hakkında
--------------------------------------------------------------------------------
100 GB'Dan Fazla Adult Film Ve Adult Resim. Hızlı Download İmkanı.Silinmiş ve Çalışmayan Linklere, Resimlere Son !. Tüm Filmler Casp li. Tüm Resimler Kaliteli. Gözükmeyen Bir tek resim yok.. Hepsi kendi serverımızda!!. En Kaliteli Full Filmler İçerde sizi bekliyor.. Rapidshare , Megaupload Gibi Saniyeleri Veya Ip Değişikliklerini
Beklemek Yok. Linke Basıyorsunuz Ve 100 MBit Internet Çıkış Hızımızla İndirmeye Başlıyorsunuz.Böyle Bir Arşiv Ve Hız
Turkiye'de Yok !
KArşılaştırma Yapıcak Olursak:
Rapidshare Sitesinden Yapacağınız Dosya Yüklemelerinde Saniyede Ulaşacağınız Maksimum Hız : 27 K
MegaUpload : 6 K
Diğer Hosting Siteleri : Ortalama 10 K
girLheLL.net : 2000 K
Fark Ortada
Ücretli Bölüme Girebilmek İçin Fiyatlar:
1 AYLIK Üyelik- 10 YTL
6 AYLIK Üyelik- 50 YTL
1 YILLIK Üyelik- 100 YTL
Banka Hesap Numaramız:
TÜRKİYE İŞ BANKASI
Hesap İsmi: Günay Küntan
Şube Kodu: 1172
Hesap Numarası: 0470634
Şube: Küçükbakkalköy/İSTANBUL
DİKKAT !
Ödemeyi Yaptıktan Sonra Bu Başlık Altında Belirtiniz;
- Parayı Yatıran Kişinin İsmi
- Yatırdığınız Miktarı
- ve Forumdaki Nickinizi
yazınız.. Aksi taktirde hesabınız aktif olmayacaktır..
ÖRNEĞİN..
Ahmet Veli..
10 ytl
ahmet
Parayı yatırdıktan ve mesajı yazdıktan en geç 1 saat sonra hesabınız v.i.p üyeliğe çevrilmiş olacaktır..
Saygılarımızla... GiRHeLL.net Yönetimi