Bugün İzmir'de Yarın Erivandayız

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
3 Mayıs 2008 Cumartesi günü İzmir Alperen Ocakları İl Başkanlığı ve BBP İzmir İl Başkanlığının düzenlediği 3 Mayıs Türkçülük günü ve 24 Nisan'da Türk bayrağının üzerinden geçen şerefsizleri telin amacıyla bir yürüyüş ve basın açıklaması düzenlemiştir.

Programa Alperen Ocakları Genel Bşk. Yrd. Sayın Necat ZÜMBÜL, BBP İzmir İl Başkanı Sayın Ahmet BEREKET, Alperen Ocakları Ege Bölge Bşk. Sayın Tarık AYKANAT, Alperen Ocakları Konak İlçe Yönetimi, Kemalpaşa İlçe Yönetimi, Manisa İl Ocak Başkanlığı, Ahmetli İlçe Ocak Yönetimi BBP Torbalı İlçe Yönetimi, eski Ocak Yöneticilerinden Sayın Cahit AGUŞ, Sayın Yusuf YAVUZ, Sayın Recayi GÜR ile çok sayıda İlçe ve Belde teşkilatlarından katılım gerçekleşmiştir. Alperen Ocakları ve BBP İl Başkanlığı Yönetimi binasının önünden saat 15:00'da yürüyüş başlamıştır. Alperen Ocakları ve BBP'li Gönüldaşlarımız yol boyunca Erivan'ın çetebaşısı ve Erivan'lı Komitacıları attıkları sloganlarla telin etmişler Türk Bayrağına yapılan şerefsizce hareket protesto edilmiştir. Alperenler sık sık '' Erivan şaşırdı, sabrımızı taşırdı '' '' Herşey Vatan için '' '' Vatan sana canım feda '' '' Bayrağa uzanan eller kırılsın '' '' Ne Mutlu Türk'üm Diyene '' sloganları eşliğinde Tekbir getirmiş, aynı zaman da Gazibulvarında ve Konak'ta Hafta sonu alışverişine gelen binlerce hemşehrilerimizin alkışlı destekleri ile Emekli Sandığı Bölge Müdürlüğü önünde Basın açıklamasını yapmıştır. Yaptığı açıklamada

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Sayın Ercan SEYHAN şöyle demiştir;

Saygı Değer Asil Türk Halkı ve Kıymetli Basın Mensupları;

Ey Asil Türk-İslam Âlemi; sizlere Allah'ın selamını getirdik: '' Esselamünaleyküm''
Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Bugün 3 Mayıs 2008 Türk'ün günü, Türk'ün bayramı. Eyy Asil Türk'ler, bayramınız mübarek ola. 3 Mayıs 1944, Tarihi bir mücadelenin çile yolunda yasadığı; tecrübenin, takvim yapraklarına düşen sembolüdür.

3 Mayıs 1481'de vefat eden; Türk ve Dünya Tarih'inin en önemli hükümdarlarından, Fatih Sultan Mehmet Han Hz.'lerinin ölüm yıl dönümü. Döneminde yapılan fetihlerle, üç Kıta'ya yayılan, Osmanlı İmparatorluğu'nun; Hıristiyan'ıyla, Yahudi'siyle çeşitli mezheplerden müteşekkil insanların, hoşgörü içerisinde birlikte yaşadıkları dün gibi aşikârdır. Ruhun şad olsun Sultanım.

Burada toplanmamızın sebebi, 24 Nisan Tarih'inde Erivan'da sözde Ermeni soykırımı töreninde, başlarında ERİVAN'lı Komitecilerin çetebaşısı Serj SARKİSYAN olmak üzere, üst düzey yöneticiler ve halkın katılımıyla, sözde soykırım Anıt'ı önünde Şanlı Ay Yıldızlı, Al Bayrağımız yere serilerek çiğnenmesi ve yakılmasıdır. Ülke genelindeki okullardan gelen öğrenciler ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin yanı sıra, din adamları ve Diaspora'dan çok sayıda ki Ermeni, bu aşağılık, haysiyetsiz ve şerefsizce yapılan eylemin başrol aktörleridir. Ellerinde İmralı iti posteriyle gerdan kıran ve uzun süredir iddia ettiğimiz PPK, ASALA'nın devamıdır tezini doğrularcasına, orada bulunanların insanlıkla hiçbir alakası yoktur.

Sarkisyan'ın 1915 olaylarıyla ilgili iddiaların, Uluslar arası Platformlar da tanınması ve bu olayların kınanması konusunun, Ülke'sinin dış politika gündeminin, ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyerek, gaflet ve delalet içerisinde olduğunun bir göstergesidir. Anadolu dışında kalan Ermeni'ler yaklaşık 100 yıldır iddia ettikleri sözde soykırım için alabildiğince kudurmuş, salyaları akan Vampir'ler gibi elde ettikleri mali gücü bu Ülke'nin geçmişine ve geleceğine ipotek koydurma gayreti içindedirler.

Erivan'da bayrağımıza hakaret ettiklerini zannederek, Şimşek'leri üzerlerine çeken Ermeni'lere sesleniyoruz. Akıllı Olun! Bundan önce Rumlar Büyük Yunanistan hayaliyle yatıp kalkmış ve memleketimizi işgal ettikleri hatta Başkent Ankara'ya kadar ilerlemişken, Türk Başbuğ'u Gazi Mustafa Kemal Paşa ve kahraman Türk Ordusu karşısında Rum'ların İzmir Körfezinde Balık yemi olduklarını size hatırlatmakta fayda var. Rum'ların İzmir'i işgalinde Valilik de asılı Türk bayrağını indirip, aynı 24 Nisan da sizin yaptığınız gibi, üzerine basarak geçmelerine karşılık, İzmir'in kurtuluşunda gönderden Yunan bayrağını indirip, Al Bayrağımızı astığımızda, ezip geçmesi için ayağına serilen Yunan bayrağını yerden kaldırtan Gazi Mustafa Kemal Paşa, '' O, bir Ulusun şerefidir. Yerden kaldırın.'' Diyerek bütün Dünya ya Muzaffer bir komutanın, nasıl davranması gerektiğini ve milletlere sembol olan bayrağa karşı nasıl davranılacağının dersini vermiştir.

Şimdi sizin yere attığınız O Al Bayrak, Türk Milletinin şerefidir. Şerefsizce Düşüncelerle, hesapsız hareket edenler, bedel ödemeye hazır olsunlar! Siz Doğu Anadolu ve Ağrı Dağı hayali kurarken bir de bakmışsınız; Dağlık Karabağ'da ve Erivan'da Mehmetçik botu yalarsınız.

Erivan'ın Komitacılarına ve Dünya'da ki Lobi'lerine şunun akıllarından çıkartmamasını tembih ederiz. Erivan'lı Komitacılar çocuk, yaşlı demeden, yaptığınız Hocalı Katliamı, zihnimizde tazeliğini korumaktadır. Ayrıca bu milletin; 7 Aralık 1988'de 6,9 büyüklüğünde Spitak Kasabasını tümüyle yerle bir edip, 100 bin kişinin ölümüyle sonuçlanan depreme, 7'den 70'e her Türk insanının katkıları ile var olan Kızılay koşmuştur.

Milletimizi, Vatanımızı, Ecdadımızı, Dinimizi seviyoruz diye; bizleri, Irkçılıkla, Faşistlikle ve Yobazlıkla suçlayanların, Ermeni Komitacıların yaptığı, aşağılık olayların, Aydınlarımız tarafından nasıl karşılanacağını merak etmiyoruz. Bir Basın açıklamasına dahi tahammül edemeyip, bizleri kışkırtıcılıkla suçlayan, kimi mevcut hükümet destekli, kimi ise samimi Müslüman'ların birikimiyle lüks odalarından yazıp çizen sözüm ona Türkiye'nin Pravdası olmaya çalışan gazetecilere sesleniyoruz. Ne Büyük Birlik Partisi ne de Alperen Ocakları kimsenin gazına gelip kullanılmaya ya da provoke edilmeye müsait bir teşkilattır. Bizim İslam'dan, Türk töresinden ve Türk Devlet'i kanunlarından başka dayanağımız yoktur. Bir sevdamız var; bu Ülke ve İnsanına hizmet Aşkı. Bir hafta boyunca bütün Basın, Yayın ve Medya kuruluşlarına baktık, Erivan'daki Komitacılara ciddi bir tavrı var mı diye? Ama gördük ki ne tepkisi, tam tersine Sakarya'da yapılan basın açıklamamız ile bizi provokatörlükle suçlayan bir zihniyet Türkiye'de hâkim olmaya çalışıyor. Erivan'daki şerefsizlik için halen daha hepimiz Ermeni'yiz diye haykıracak zihniyet arıyoruz. Çıkın meydanlara yine haykırın ki bakın karşınızda ne kadar hepimiz TÜRK'üz diyen bir toplum var.

Türk, Bayraksız olmaz; Türk, Vatansız olmaz; Türk, Devletsiz olmaz; Türk, Ezansız olmaz; Türk, Hürriyetsiz olmaz.

Binlerce yıl, Halk'ları toplayarak, bir arada adilane yönetmiş bir milletin ferdleri olarak, hala sizlere, hırçın çocuklarımız gözüyle bakmaktayız! Bu son hırçınlığınız iki tokatla geçiştirilecek bir ceza değil, bunun cezası daha ciddi olacaktır.

Mazlumların umuduyuz, Zalimlerin korkusu
Önümüzde yanan ateş Türkün İslam Ülküsü

Din için, Bayrak, Vatan ve Millet için Ecdadımıza çağrı geldiğinde, canından vazgeçmesini nasıl bildilerse, kimse unutmasın bu Millet o Serdengeçtilerin torunudur. Belki malımız kıymetlidir; belki evlatlarımızı gözümüzden sakınırız. Belki kalp kırmaktan hayâ ederiz. Ancak Din için, Vatan için, Bayrak için, Millet için bize ALLAH için, kimse yok mu dendiğinde biliniz ki en kolay vazgeçeceğimiz şey canımızdır.

Ben; Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen,

Avrupa İçlerine Yürüyen,

TÜRK'üm

Ben; Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran,

Tarihi Baştan Yazdıran,

TÜRK'üm

Ben; Adalete, Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm-Kalım Savaşına

Gülerek Giden, Yeryüzünde, Her Murada Eren,

TÜRK'üm

Ben; Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere Paşalara Hil'at

Giydiren, Kılıcını Üç Kıtada Gezdiren,

TÜRK'üm

Ben; Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Kralları, İmparatorları

Kendisine Köle Eden, Düşmanlarına Dünyasını Dar Eden,

TÜRK'üm

Ben; Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul

Edinen, Kaftanları Çul Edinen,

TÜRK'üm

Ben; Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp,

Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş Köşeleri Dolduran,

TÜRK'üm

Ben; Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder

Destanım, Ağıtım,

Ben TÜRK'üm​

'' Burada toplanmamızın sebebi, 24 Nisan Tarih'inde Erivan'da sözde Ermeni soykırımı töreninde, başlarında ERİVAN'lı Komitecilerin çetebaşısı Serj SARKİSYAN olmak üzere, üst düzey yöneticiler ve halkın katılımıyla, sözde soykırım Anıt'ı önünde Şanlı Ay Yıldızlı, Al Bayrağımız yere serilerek çiğnenmesi ve yakılmasıdır. Ülke genelindeki okullardan gelen öğrenciler ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin yanı sıra, din adamları ve Diaspora'dan çok sayıda ki

Ermeni, bu aşağılık, haysiyetsiz ve şerefsizce yapılan eylemin başrol aktörleridir. Ellerinde İmralı iti posteriyle gerdan kıran ve uzun süredir iddia ettiğimiz PPK, ASALA'nın devamıdır tezini doğrularcasına, orada bulunanların insanlıkla hiçbir alakası yoktur. ''

madem böyle bir teziniz var ve bölücü çakkal içerdeyken avucumuzdayken neden soramıyorsunuz neden ispatlıyamıyorsunuz böyle geriden tezler hipotezler sentezler uydurarak iftiralar ederek milliyetçi olunmaz .

bırakın böyle boş asılsız tezler uydurmayı bu lafları özal zamanından beri duyuyorum ama bir türlü kanıtlanamıyor artık bunu kanıtlayın bakın apo çakkalı içerde ve siz hala pkk asalanın devamıdır diyorsunuz eğer gerçek milliyetçiyseniz bunu kanıtlardınız hem elimize koz olurdu bu .
siz sadece boş tezler hipotezler kuramlar sallamasyonlar uydurmasyonlar ve hurafelerle kafalarınızı doldurmuşsunuz ve buna milliyetçilik diyorsunuz

uluyarak milliyetçi olsaydı hayvanlar en büyük milliyetçi olurdu ..

alperen ayrı bi kategori ne diyelim en iyisi aferim demek.

afferim çocuklar sizinle gurur duyoruz ayrıca maşaallaahh asılsız iftiralarınıza tezlerinize devam edin böyle

tekrar ediyorum belki anlıyamadınız

bu tezler Özal zamanından beri var kanıtlayın bu tezinizide Dünyaya karşı bizim sağlam bir kozumuz olsun ..
burda yemin ediyorum eğer bunu kanıtlarsanız bende sizlerden biri olacağım.
sanmıyorum ve hiç umudumda yok bunu kanıtlayacağınızdan bu laflar Özal zamanından beri var ...

leyleğin ömrü laklakla itin kurtun çakkalın ulumakla geçermiş (türk-arap-japon-ürdün sentezi bir söz)

3 Mayıs 2008 de birileri hareket halindeydi, yürüyüş yaptılar, tepkilerini gösterdiler. Aferim diyeceğinize öyle milliyetçilik olmaz v.s lakırdıları ediyorsunuz.

Dünyaya karşı sağlam kozumuz olsa ne olur? Onların gözünde barbar türkler, işgalci osmanlılar değilmiyiz? Neyin doğru neyin yanlış olduğunu kağıt üzerinde değil, meydanda göstereceğiz anlamak istemeyenlere...

Bu kadar yazının üstüne anca şu kelimeler geçer;

Allah Türkü korusun ve yüceltsin !

allah türkü korusun ve yüceltsin aramızı bozmak istenyeler fırsat vermeyelim

bende geleceğim

uçak nereden kalkıyor................

Geri