Bugün 1 Nisan Kimler Neler Yaptı?

WoLFHeLL

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Bugün 1 Nisan Kimler Neler Yaptı? Bakalım...

Arkadaşım 1 nisanı bi eğlence günü olarak kutlamaya utanmıyomusun önce bir araştır bakalım nie millet 1 nisanda birbirine şaka yapıyo 1 nisanda müslümanlar hileyle katledilmiştir bunun neresi komik sence... :Sopa

ben yapmadımda bi ark yaptı
çocuk 1 ay kadar önce bıçaklanmıştı okul çıkışında servise bindik gidiyoruz
bi baktım çocuk yerde yatıyo dedim gene bıçakladılar bunu servisi durdurduk indik servisten ona bakmaya meyersem fake atıyomuş:D
kaltı ayaga bi güzel dovduk elemanı

üç arkadaş başka bir arkadaşımzıın telefonunu aldık ve içimizden birinin telefonunu babam die değiştirdik.bitas zaman geçince arabayla giderken kaza yaptık çabuk gel die mesaj attık tabi bu beyazladı kızardı renkten renge girdi.acaip oldu.dayanamadık tabi bisde söledik bir nisan die biz rahat okulun etrafında bi 10 tur attık yani.

biz toplu olarak sınıftan kaçtık gelince son 5 dk kala hocaya dedik hoca müdüre götürdü bi azar işittik tekrar derse devam:)

vizem vardı şaka gibi basladı entrikalarla devam etti ve acı sonla sona erdi

Bir şaka yapaLim dedik yönetim kadrosunda oLanlardan kimse yemedi :D

Tahtanın siLgisine baLgam atmış hayvanın biri,sınıfça disipLindeyiz ;P

ben kimseye şaka filan yapmadım ama işyerinde millet şaka yapma derdindeydi :hhmanD tabi kimse yemedi :D

acaip güldüm :hhmanD

sınıfa osuruqq bombası sallamıs birisi 4. kere disipline gittik elemanlarla gene bişi olmadı...ama bizim atmadıgımızı kanıtladık hoca görmüss bişe yapmadık korkudan bidaa!!

Arkadaşım 1 nisanı bi eğlence günü olarak kutlamaya utanmıyomusun önce bir araştır bakalım nie millet 1 nisanda birbirine şaka yapıyo 1 nisanda müslümanlar hileyle katledilmiştir bunun neresi komik sence... :Sopa

Harfien Katılıorum....

sınıfının kapısını kapattık ögretmen girmesin dei işte sıralrı falan koyduk... nolsun şansa bakın müdür sınıfları geziyodu bizim sınıfa denk geldi we olan oldu....:vur

benim kız başka bi şehirde oturuyo.bn buna msj attım'' tmm hayatım saat 1'de iskelede ol.kardeşini okula bırak öyle gel.bn işlerimi halledip hemen geliyorum.öptüm seni sewiyorum.'' bunu yolladım.cevap geldi allah belanı versin it herif diye :) sonra dedim ya bak açıklayabilirim falan gibisinden konuştum kıvırıyomuş gibi bu bastı küfürü. hala gerçek die biliyo söylemedim :melek

şuanda canımı şakalamaya çalışıyorum ama aqır oluyo qaliba :saskin

Bence Sxe bize saka yapıo:D

Geri