Bunada HayaLet Demeyinde Göriyim +18

KARMA abi ne yaptın ya benim de kulaklık son se açık şarkıyı durdurdum 2. oluyo bu yedik gene tırstım akşam akşam ama hoştu

son günlerdeçoğaldı ama iyice bu nedir böyle küfür etme yeri deyil burası bakmasaydın zorlama izletti KARMA sana ilk mesajın diye afederler ama 2. yersin ban'ı söyliyim bende tırstım bi çok kişide tırstı nerden geliyo bu samimiyet

hehe çok komik ben korkmam böle şeylerden
çok güzeldi :)

hehehehe aklim gitti yavv, ama bunu abime yolladim kulakligi takmis muzik dinliyordu. adamin gordugunde kulaklik ile bilgisayari sokecek gibi oldu zavallim, onun yuzundende yegenim masanin altina girdi anneeeeee diye bagirdi.

Paylasim icin sagol

DeeRPaRtY' Alıntı:
Haywansın KaRma..

Acaip Oha FiLan oLdum Yaniii

Naptıqını Sanıosun Manyakmısın Nesin. Ben Korkarım böLe SeyLardan ..

AYNEN...:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

wallahi süperdi sıçtım yaw tansiyon tavan yaptı desek yeridir kardeşim kalp hastası birisi olsa adamö ölür ya ama hakkını vermek lazım paylaşım süper.ok

abi benbu saate izlemem gece 2 korkarım hem bunun altından bişi cıkcaga benziyo :D:D

ne diyim ki sana ben mal mısın nesin.beni sıçrattın sende beter ol emi:)

yorum yapmıyacaktım ama illa yaptırıyorsun en az 10 kere verildi senin vermene ne gerek var,,, boşyere bize zaman kaybettiriyorsun,,

tam o en sonunda çıkan hıyarı ben tanıyom , çocukken de böyle kendini korkunç sanıyodu . işi gücü yoktur

öldüm len korkudan manyak :D

Geri