QUWARZ
emonational rocker bunny
Kısaca kendimden bahsedeyim ; graffitiye baslayalı 3 ay oldu bizim burda tag atanlar ve duvarlara legal veya illegal çizen arkadaslar vardı bende arastırdım ve bi şekilde tanıstık.Graffitiyi ögrenmemde yardımcı oldular .Su anda biz bir grubuz ama ben daha duvarlara atılmadım çünkü hazır hissetmiorum.Eline sprayi alıp 2 karalama yapmak deildir graffiti.O bir sanattır.Bu sanatı layıkıyla yerine getirmek gerekir.Genelde herkes 4. yılından sonra duvarlara geçiyor ama ben hızlı ilerliyormusum hiç deilse öyle diorlar bu sene illegal bi çalısmam kesin olur cunku bi kaç yerde çalısmalarım var ve begendiler...Burdan toy olanlara sesleniorum lütfen black bookunda iice çalıs sonra yavas yavas duvara geç kirletme duvarları ilerde gelir going over yaparım ona göre :durdurun:durdurun...:durdurun:durdurun
Aslında bu konuyu acmak için erken ama arkadaslar ısrar edince acayım dedim bu baslık altından belki ilerde cizdiklermi eklerm simdilk bu kadar
Yoğun istek üzerine kendi çalışmalarım ta taaaaa :durdurun:durdurun
Giriş xD
bunlar dün gece yapıldı xD
Aslında bu konuyu acmak için erken ama arkadaslar ısrar edince acayım dedim bu baslık altından belki ilerde cizdiklermi eklerm simdilk bu kadar
Yoğun istek üzerine kendi çalışmalarım ta taaaaa :durdurun:durdurun
Giriş xD

bunlar dün gece yapıldı xD