Bunlarda benim çektiklerim !!!

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
Geçtiğimiz hafta sonu Mardin'e giderken çektik bu fotoğrafları...
ve daha çok var benim çektiklerim dediğime bakmayın bazılarını ben çektim..
ne de olsa gazetecilerin ve de iletişimcilerin arasındayım :biggrin

280jxq1.jpg

4lpq2t.jpg

28tevr4.jpg

v686ip.jpg

14uy5s.jpg

125tgdl.jpg

35n7m9t.jpg

14y4lm1.jpg

değişik fotoğraflar olmus tebrikler makinan nedir?biraz daha yaratıcılığını zorla derim:))

Hepsi Çok DoqaL Eemeqine SaqLık Dostum..

Ama ßi Dahakıne BrazıLya SahıLLerınden ßıkınıLı Latın PıLıçLerinide Çekip ßuraya Konu Açarsan Çok MakßuLe Geçer.. :hhmanD

Hep O PiLajda oLmak Istemıştımde O Yuzden ßu Istek.. =D

ben de güneydoğuya gitmek istiyorum bu ara herkes övüyo merak ettim fotoğrafLar için teşekkürLer

yarın pikniğe gidiyorum ben de... manzara vardır umarım... Sizlerle paylaşmak isterim

konuya yazmadan önce netten fotoğraf makinasının özelliklerine baktım..güzel makinaymış.. çekimlerine gelince; doğa resimleri çektiğinde, kadrajını olabildiğince sade ve doğayı anlatır şekilde ayarla..gün batımında çektiğin resimde olduğu gibi elektrik telleri ve inşaat konuya girince arkada güneşin batışı geri planda kalmış..fotoğraf çekiminde bakış açısı ve kadraj çok önemlidir.. yeterki o karenin içinde neyi nasıl anlatacağını bil.. yeni başladığını söylüyorsun..inşallah en kısa zamanda bu konuda çok kaliteli çalışmalarınıda görürüz..umarım baba mesleği fotoğrafçılık olan birinin bu küçük tavsiyelerine kızmamışsındır..paylaşım için teşekkürler

eline sağlık

devamını bekliyoruz çalışmlarında başarılar ...

konuya yazmadan önce netten fotoğraf makinasının özelliklerine baktım..güzel makinaymış.. çekimlerine gelince; doğa resimleri çektiğinde, kadrajını olabildiğince sade ve doğayı anlatır şekilde ayarla..gün batımında çektiğin resimde olduğu gibi elektrik telleri ve inşaat konuya girince arkada güneşin batışı geri planda kalmış..fotoğraf çekiminde bakış açısı ve kadraj çok önemlidir.. yeterki o karenin içinde neyi nasıl anlatacağını bil.. yeni başladığını söylüyorsun..inşallah en kısa zamanda bu konuda çok kaliteli çalışmalarınıda görürüz..umarım baba mesleği fotoğrafçılık olan birinin bu küçük tavsiyelerine kızmamışsındır..paylaşım için teşekkürler

estafurullah ne kızması çok memnun oldum :melek
fotoğrafları çekenler genelde gazetecilik 3. sınıf öğrencisi
ve genelde gerçekten süper fotoğraflar çekiyolar
ama bu fotoğrafları hem uykusuzluk hemde gün boyunca direksiyon sallamaları yüzünden
pek iyi çekemediler :vur
elime qeçen fotolar olursa paylaşırım

Güzel Fotolar...bende Cekerim Fırsat Buldukca..

estafurullah ne kızması çok memnun oldum :melek
fotoğrafları çekenler genelde gazetecilik 3. sınıf öğrencisi
ve genelde gerçekten süper fotoğraflar çekiyolar
ama bu fotoğrafları hem uykusuzluk hemde gün boyunca direksiyon sallamaları yüzünden
pek iyi çekemediler :vur
elime qeçen fotolar olursa paylaşırım

bence bu fırsatı iyi değerlendirmen gerekiyor..yakalarına yapış,peşlerini bırakma =)

bu arada mardin,2e bir daha gitme fırsatı bulursan kentin tarihi dokusunu mutlaka fotoğrafla

Geri