Bunlari Uygula Sende Gitar çal

kardeşim deneyeceğim umarın başarırım.çünkü yeni başladım biraz korkuyorum... umarım ilerleyen zamanalrda yardımlarını esirgemezsin.tekrar saol

herzmaan yardım isteyebilirsin kardeşim elimden geldigi kadar yardım ederim

gerçekten super bi çalışma olmuş usta ben de yeni başladım kendi çabamla örenmeye çalışıorum senin gösterdiklerini uygulayınca gıtardan zevk almaya başladım önceden saçma sapan sesler çıkartıodum şimdi senin gösterdiğin örnek şarkıları çalabiliorum fakat küçük bi sorun var söleyemiorum :))))))) yani sölemeye çalıştığım zaman ritimi karıştırıorum herşey birbirine girio :D hem çalıp hem söleme olayına geçemedim sessizken gayet güzel çalıorum ama işte dediğim gibi sölemeye kalktıgımda hersey karışıo.Bende bi problemmi var yoksa yeni başlayanlarda olur mu böle şeyler ? Bol bol calıp alıstıktan sonra acaba hem çalıp hem söleyebilicekmiyim mrk ediorum :))))))

arpej için de bişiler var mı acaba:(

gitar öğrenmek isteyenler varsa ciddi ciddi çıksın bu konudan arasın sorsun harbi bi hoca bulsun gitsin öğrensin hoca eğer direk şarkıya geçerse akor öğretip akorların nerden geldiğini falan açıklamazsa bırakın

yha şu ritimleri gösterdiğin sayfa açılmıyo ne yapabilirim açmak için
(özellikle kendimi esir aldım ın ritmini görmem lazım)yardımcı olur musun?

yha şu ritimleri gösterdiğin sayfa açılmıyo ne yapabilirim açmak için
(özellikle kendimi esir aldım ın ritmini görmem lazım)yardımcı olur musun?

resim açılıo ark . ilk resime tıkla aşağıda free user tıkla açılıo
yinede söleyim cobradosun çaldığı
üst teller(yukardan aşağı)
altteller (y.a ) (a.y) (y.a) (a.y)

JohnKramer aslında bu konu her yerde tartışılıyo galiba daha önce bu konuda da tartılmıştı üzerine konuşmak gereksiz ama yinede bir iki şey söylemeden geçemeyeceğim
birisi bu konudaki bilgilerle ne kadar gitar öğrenebilir belli . ama zaten cobrados ilk sayfada belirtmişti buradan öğrenebilecekleriniz gitar çalmanın ancak %5 i olabilir diye peki diyelim ki senin dediğin gibi yapalım hepğimiz akorun ne olduğunu bilelim nereden geldiğini majör ün minör ün ne olduğunu küçük aralıı büyük aralığı 5 liyi 7 liyi
hatta bazılarının inatla istediği gibi tabdan değil notalardan çalmayı öğrenelim
iide ne değişcek
o yukarıda yazdıklarımın hepsini bilince Am basarken / çalarken başka bişeylermi uyandıracak bende? yaptığımdan haz alabiliyorsam bence o kadarda önemli değil nasıl olduğu

küçük bir ilave gitar hakkında ilk bilgilerim bu konuda oluştu bi kaç tane daha kaynak /site kurcalamama rağmen ne anladıysam burada anladım bu konunun özelliğide bu zaten yazılanlar tam bir amatöre göre yeni başlayan birinin anlayabileceği düzeyde

bir şey daha var bir süre kursa gittim ücretsiz bir kurs olmasına rağmen oldukça iyi bir hocamız vardı müzik adına iyiydi ama ben zaten lanet derslerden sıkılmışım kendimi rahatlatmak için gitara başlamışım orda bize çok temel bilgileri anlattı
önce solo için bazı nota üzerinde çalıştık
sonra aralıklar akorlar vsvs hepsini anlattı
2. ayın sonunda bıraktım kursu
belki bazıları için gerçekten dediğin gibi hoca faydalı olabilir ama benim ve benim gibi düşündüğüne inandığım çoğu kişi için buradaki bilgiler kendini gevşetmek için yeterli
isteyen ,kendini geliştirmek isteyen kursada gidebilir daha sonra diye düşünüyorum

saygılarımla

agzına saglık kumpas bu tur yorumalr herzaman gelir ama biz acıklamamızı yaptık bilen bilir herkese basarıalr linkler oluyse tekrar upload edicem bi ara haberinzi olsun saygılarımla ben deniz cobrados

büyük azim sonucu senin koymuş olduğun haluk leventin şarkısını çalarken sölemeyi başardım usta.Sizin gibi ustalara basit gelebilir ama gerçekten benim gibi biri için büyük başarı :) :) hazır çalabilioken kaydettim

http://rapidshare.com/files/130258536/deneme.mp3.html

Arkadasım gayet basarılı devam et calısmaya ben begendim basarıalr

....

ben neslihan ın hiç sevmedim adlı parçasını hangi ritim ile çalacağım hiç bir ritim tutmuyor:
:help

diğer ritimleri de vericekmisiniz??? bu arada sarkıları soyleyen kimse cidden guzel soylemiş)))harika hazırlamişsınız her cok anlaşılır olmuş 'bence'

gitarı daha yeni aldım ama werdiğin bilgilerle bişeler yapabildiğimi gördüm:)belediyenin kursuna gidicem ama burdaki bilgiler kadar faydalı olucağını pek sanmıorum teşekkürler paylaşımın için eline sesine sağlık

Ya Banada Yardimciolsun Bİrİ 4/4lÜk Rİtİmden BaŞka Rİtİm Bİlmİyorum Onlada Zaten Bİrsey Calamiyorum Ergİn Korayin Öylrbİr Gecer Zamankİ Sarkisinin Rİtİmİ Varmiiii Yardimlariniz İÇİnsİmdİden TesekkÜrler

eLLerine sağLık...

Geri