yha şu ritimleri gösterdiğin sayfa açılmıyo ne yapabilirim açmak için
(özellikle kendimi esir aldım ın ritmini görmem lazım)yardımcı olur musun?
resim açılıo ark . ilk resime tıkla aşağıda free user tıkla açılıo
yinede söleyim cobradosun çaldığı
üst teller(yukardan aşağı)
altteller (y.a ) (a.y) (y.a) (a.y)
JohnKramer aslında bu konu her yerde tartışılıyo galiba daha önce bu konuda da tartılmıştı üzerine konuşmak gereksiz ama yinede bir iki şey söylemeden geçemeyeceğim
birisi bu konudaki bilgilerle ne kadar gitar öğrenebilir belli . ama zaten cobrados ilk sayfada belirtmişti buradan öğrenebilecekleriniz gitar çalmanın ancak %5 i olabilir diye peki diyelim ki senin dediğin gibi yapalım hepğimiz akorun ne olduğunu bilelim nereden geldiğini majör ün minör ün ne olduğunu küçük aralıı büyük aralığı 5 liyi 7 liyi
hatta bazılarının inatla istediği gibi tabdan değil notalardan çalmayı öğrenelim
iide ne değişcek
o yukarıda yazdıklarımın hepsini bilince Am basarken / çalarken başka bişeylermi uyandıracak bende? yaptığımdan haz alabiliyorsam bence o kadarda önemli değil nasıl olduğu
küçük bir ilave gitar hakkında ilk bilgilerim bu konuda oluştu bi kaç tane daha kaynak /site kurcalamama rağmen ne anladıysam burada anladım bu konunun özelliğide bu zaten yazılanlar tam bir amatöre göre yeni başlayan birinin anlayabileceği düzeyde
bir şey daha var bir süre kursa gittim ücretsiz bir kurs olmasına rağmen oldukça iyi bir hocamız vardı müzik adına iyiydi ama ben zaten lanet derslerden sıkılmışım kendimi rahatlatmak için gitara başlamışım orda bize çok temel bilgileri anlattı
önce solo için bazı nota üzerinde çalıştık
sonra aralıklar akorlar vsvs hepsini anlattı
2. ayın sonunda bıraktım kursu
belki bazıları için gerçekten dediğin gibi hoca faydalı olabilir ama benim ve benim gibi düşündüğüne inandığım çoğu kişi için buradaki bilgiler kendini gevşetmek için yeterli
isteyen ,kendini geliştirmek isteyen kursada gidebilir daha sonra diye düşünüyorum
saygılarımla