bunu bilin helal olsun

the ozy

New member
Reaction score
0
şimdiiiii kadınların yumurtalıkları vücudun içinde iken erkeklerin yumurtalıkları vücudun dışındadır?

soru ne tam olarak sorsana. ha diyorsan ki erkeklerin şeyleri neden dışarıdarır ahanda cevabım RABBİM ÖYLE YARATMIŞ:)
bilimsel bi açıklama bekliyorsan spermler sadece vücut sıcaklığında yaşayabilir, vücut iç sıcaklığı ise 40'ın üzerindedir. benim bildiklerim bunnar doğru mudur

tohum hücrelerini düşük ısıda salgılamak için öylee sanırım..bi de uzun süree yasayabilsinlerr die

sonuçta onlarda canlıı ilahii adalett :D

sperm hücreleri 35.5 derecede üretilirler vucud ısısı ıse 36 derecedır.bundan dolayı erkek yumurtalıkları dısarıda salgılanır

the ozy' Alıntı:
şimdiiiii kadınların yumurtalıkları vücudun içinde iken erkeklerin yumurtalıkları vücudun dışındadır?
sperm hücreleri fazla sıcak ve fazla soğuk tan etkilenen hassas hücrelerdir. değişken sıcaklıklarda hareketlilik ve işlevselliğini kaybedebilirler.(mühim olan boyudeğildir işlevi :))
ve vücut ısısında ile sperm hücreleri fazla depolanamazlar, ölmeleri erken olur.
kadınlarda yumurta hücresi içeridedir, çünkü milyonlarca sperm den en kalitelisi seçmesi için biraz uzakta durması gerekmektedir:D
sondaki saçma oldu kabul :D

justreal arkadaş doru söyledi mod arkadaşımızda yaklaştı desem yalan olur;)

vücut sıcaklığında ölüyolardı sanırım ondan dışarda...

ewet spermler vucut sıcaklığında yaşarlar dışarı çıktıktan 3 saniye sonra etkisiz hale gelirler diye biliyorum

dışarda olsa bile tehlikeler bitmiyo ki. o yüzden laptopları kucakta kullanmayalım ;)

var ki bi sebebi dışarda bizimkiler:D

evet doğrudur fazla sıcakta ölür spermler o yüzden biraz daha soğuk gerekli...

bu yüzden hamamda hamile kalınmaz:D:D:D

şaka şaka ondan sonra gelmeyin bana ne oldu patladık diye:D:D

herkese katılıyom selametle

vucut isisi 36,5 derece sperm hucreleri ise 34 derecede iyi calisir. bu debeple sicak havalarda malumunuz biraz sarkarki vucuttan uzaklasmak icin sogukta ise vucuda yaklasir. Disi yumurtalari mecbur icerde olmasi gerekir yumurta dollendikten sonra rahim duvarina tutunmasi gerekir. eger tutunamassa zaten gebelik gerceklesmez. hatta bu durumdaki yani yeni dollenmis ve ana rahmine yeni tutunmus olan yumurtanin adi arapcada alak dir. Alak ise arapcada asili duran anlamindadir. demem oki hatun yumurtalarida buyuzden rahmin icindedir.

Spermler 23 derece de canlı kalabilir.Vücut sıcaklıgı olan 36.5 derece de olurler.Bu yuzden testisler vucudun dıs kısmında yer alır.Bu da benim bildigim...:)

konu süper ilerliyo ya ne muhteşem bilim insanları varmış aramızda helal be hh ciler ...

çünkü erkek spermleri 36 dereceden fazla veya az ısıda bozulur.Kese ısıyı ayarlar.

yada erkeğin ...... meydandadır lafını boşa söylememişler dimi :D

Geri